R Recpkt Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #11 unbeleuchet dedi: Neden yurt içi iPhone 11'in hala alınabilir olduğunu düşünüyorsun hocam? Yani en azından ben alınmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşte ben de Android tarafından geçeceğim için sormak istedim yoksa biraz daha katıp yurt dışı 15 Pro mu mantıklı diye. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2024
unbeleuchet dedi: Neden yurt içi iPhone 11'in hala alınabilir olduğunu düşünüyorsun hocam? Yani en azından ben alınmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İşte ben de Android tarafından geçeceğim için sormak istedim yoksa biraz daha katıp yurt dışı 15 Pro mu mantıklı diye.
unbeleuchet Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #12 Recpkt dedi: İşte bende Android tarafından geçeceğim için sormak istedim yoksa biraz daha katıp yurt dışı 15 Pro mu mantıklı diye. Genişletmek için tıkla... 15 Pro daha mantıklı.
Recpkt dedi: İşte bende Android tarafından geçeceğim için sormak istedim yoksa biraz daha katıp yurt dışı 15 Pro mu mantıklı diye. Genişletmek için tıkla... 15 Pro daha mantıklı.
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.939 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 22 Eylül 2024 #13 11 bitik durumda. 12 15-20 bin TL'lik Android cihazlarla benzer deneyimi veriyor şu an. Açıkçası bütçe problemi varsa YD ürün bakın.
11 bitik durumda. 12 15-20 bin TL'lik Android cihazlarla benzer deneyimi veriyor şu an. Açıkçası bütçe problemi varsa YD ürün bakın.
R Recpkt Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #14 Dryus dedi: 11 bitik durumda. 12 15-20 bin TL'lik Android cihazlarla benzer deneyimi veriyor şu an. Açıkçası bütçe problemi varsa yurt dışı ürün bakın. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunu olduğundan dolayı ben de biraz daha 11 yatkındım ama biraz daha zorlayıp yurt dışı 15 Pro almaya bakacağım. Bir de bu 4+4 muhabbeti bitecek vs deniyor ama. unbeleuchet dedi: 15 Pro daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2024
Dryus dedi: 11 bitik durumda. 12 15-20 bin TL'lik Android cihazlarla benzer deneyimi veriyor şu an. Açıkçası bütçe problemi varsa yurt dışı ürün bakın. Genişletmek için tıkla... Bütçe sorunu olduğundan dolayı ben de biraz daha 11 yatkındım ama biraz daha zorlayıp yurt dışı 15 Pro almaya bakacağım. Bir de bu 4+4 muhabbeti bitecek vs deniyor ama. unbeleuchet dedi: 15 Pro daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.