Erman01 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben bir iPhone 11 sahibiyim ve bir şarj kablosu almayı düşünüyorum. Aldığım kabloyuda Huawei'nin laptoplar için olan 65 wattlık şarj adaptörüne bağlamayı düşünüyorum. Telefonu hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim?
Merhaba, ben bir iPhone 11 sahibiyim ve bir şarj kablosu almayı düşünüyorum. Aldığım kabloyuda Huawei'nin laptoplar için olan 65 wattlık şarj adaptörüne bağlamayı düşünüyorum. Telefonu hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim?
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.436 Çözümler 7 11 Ağustos 2023 #2 Telefon ne kadar destekliyorsa o kadar enerji ceker. Desteklenenden daha guclu bir adaptor sarji hizlandirmaz.
Telefon ne kadar destekliyorsa o kadar enerji ceker. Desteklenenden daha guclu bir adaptor sarji hizlandirmaz.
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 11 Ağustos 2023 #3 65 W şarj cihazını bağlarsanız telefon şarj olur ama telefon en fazla 18 W desteklediği için 18 W gücünde şarj olur yani hızlı şarj olmaz.
65 W şarj cihazını bağlarsanız telefon şarj olur ama telefon en fazla 18 W desteklediği için 18 W gücünde şarj olur yani hızlı şarj olmaz.
Hyper 12 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 407 Çözümler 2 11 Ağustos 2023 #4 Diğer arkadaşların da dediği gibi telefon kaç destekliyorsa o kadar çeker.
Erman01 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 Onu biliyorum demek istediğim Huawei şarj aletiyle şarj edersem hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim yani Huawei adaptör şarjı etkiler mi?
Onu biliyorum demek istediğim Huawei şarj aletiyle şarj edersem hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim yani Huawei adaptör şarjı etkiler mi?
G Grkm0146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 382 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 Erman01 dedi: Onu biliyorum demek istediğim Huawei şarj aletiyle şarj edersem hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim yani Huawei adaptör şarjı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemez hızlı şarj edebilirsiniz.
Erman01 dedi: Onu biliyorum demek istediğim Huawei şarj aletiyle şarj edersem hızlı bir şekilde şarj edebilir miyim yani Huawei adaptör şarjı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır etkilemez hızlı şarj edebilirsiniz.
Erman01 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #7 Silinen üye dedi: 65 W şarj cihazını bağlarsanız telefon şarj olur ama telefon en fazla 18 W desteklediği için 18 W gücünde şarj olur yani hızlı şarj olmaz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Huawei adaptör hızlı şarjı destekliyor mu?
Silinen üye dedi: 65 W şarj cihazını bağlarsanız telefon şarj olur ama telefon en fazla 18 W desteklediği için 18 W gücünde şarj olur yani hızlı şarj olmaz. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Huawei adaptör hızlı şarjı destekliyor mu?
KEROXEA Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 12 Ağustos 2023 #8 Erman01 dedi: Demek istediğim Huawei adaptör hızlı şarjı destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Adaptörünüz telefonlar için hızlı şarjı destekliyor. Ama telefonunuz hızlı şarjı desteklemediğinden yavaş şarj olur.
Erman01 dedi: Demek istediğim Huawei adaptör hızlı şarjı destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Adaptörünüz telefonlar için hızlı şarjı destekliyor. Ama telefonunuz hızlı şarjı desteklemediğinden yavaş şarj olur.