iPhone 11 ahize ve hoparlör temizliği nasıl yapılır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, iPhone 11 cihazımın ahize ve hoparlöründe tozlar birikmiş. Sesler az geliyor ahizeden vs. üfleyince biraz açıldı ama üflemek de istemiyorum içine daha çok girer diye. Bunun için telefoncularda bulunan aparatlar vs. vardı, nasıl temizleyebilirim önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Faber-Castell'in Tack-It adında bir yapıştırıcısı var.
1708276019023.png

Patafix olarak da geçer kendisi. Ben bununla temizliyorum yıllardır telefonumu. Deliklere kaçmıyor uzun süre bekletmediğiniz müddetçe ve tamamen temizliyor tozları. Bence en güzel yöntem bu. Şarj portu içinse kürdan kullanınız. İğne falan sokmayın kısa devreye sebep olabilir. En sağlıklı ve en mantıklı yöntem bence kürdan ve patafix kullanmak.

Çift taraflı silikon saydam bantlar var. Kırtasiyelerde bulabilirsin. Ben sürekli onunla temizliyorum ve tertemiz yapıyor, deneyebilirsin etkili bir çözüm.

Dostlar selam, iPhone 11 cihazımın ahize ve hoparlöründe tozlar birikmiş. Sesler az geliyor ahizeden vs. üfleyince biraz açıldı ama üflemek de istemiyorum içine daha çok girer diye. Bunun için telefoncularda bulunan aparatlar vs. vardı, nasıl temizleyebilirim önerisi olan var mı?

Ben sakızla temızlıyorum hoparlör kısımlarını veya kurdan.

Telefoncu harici bir servise veya işini gerçekten iyi yapan birine telefonu temizlettir önce daha sonra bu ürünü al fazlasıyla uygun hayat kurtaran bir ürün ben telefonu aldığım ilk günden beri kullanıyorum haftada bir kılıfı çıkartıp elimle üstünde biriken tozu siliyorum her hafta bir dünya kir birikiyor hoperlore vs de engel olmuyor fiyatı da çok makul temizlettikten sonra bunu satın al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı