iPhone 11 ahizeden tıkırtı sesi geliyor

Bahçemusluğu

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 11 tıkırtı sesi.
Arkadaşlar size bir soru danışmak istiyorum. Ben şu an iPhone 11 kullanıyorum, cihaz 6 aylık. 1 cihaz garantisi tam ürünü MediaMarkt'tan aldım. Koruma paketi de yaptırdım. Cihazı tam tesisatlı kılıfı ve kırılmaz camı ile kullanıyorum. Birkaç defa yere düşürdüm ama o kadar şiddetli değildi. Yani sorun yaratacak şekilde değil. Üst ahize kısmından sallayınca toplu iğne parçasından daha küçük bir parça, sanki böyle sallanıyor. Tıkırtı sesi geliyor ve moralimi cidden çok fazla bozuyor. Bakıyorum milletinki normal. Müşteri hizmetlerini aradım, hani onlar da net bir şey söyleyemedi cevapsız kaldı sorularım. Cihazı kullanım da bir etki etmiyor bir sorun yok sadece ses ama yine de moral bozucu, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 11 kullanıyorum bahsettigin tıkırtı yok sanırım yere düşürmenden kaynaklı bir problem olmus olabilir çok sıkıntı oluyor ise teknik servise götürebilirsin ama bir problem teşkil etmiyorsa cihazın içini açtırmanı söktürmeni tavsiyet etmem çok kafana takma bırak kalsın öyle.

Beyler bayanlar
Dostum 11 kullanıyorum bahsettigin tıkırtı yok sanırım yere düşürmenden kaynaklı bir problem olmus olabilir çok sıkıntı oluyor ise teknik servise götürebilirsin ama bir problem teşkil etmiyorsa cihazın içini açtırmanı söktürmeni tavsiyet etmem çok kafana takma bırak kalsın öyle.
teknik servise götürecektim garantisi olduğundan dolayı sonra bana abes fiyatlar söylediler işte ekran kırılmışsa falan filan diye hiçbir sorun yok ama hani düzeltilebilecek birşeyse yapsınlar dedim fikrin için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı