iPhone 11 alınır mı?

Alabilirsiniz.

Merhaba öncelikle platformda yeniyim bu başlığı gördüm iPhone yetkilisi sayılabilirim bu yüzden cevap vermek istedim. Samsung xiaomi veya iphone ileri versiyonlarını kullanan kulanıcılardan yanlış tavsiyeler almanız beni üzecek.
Öncelikle iPhone 11 fiyatına dikkat çekmek istiyorum. Son 6 aydır sürekli artan bir fiyat grafiği varken son üç haftadır Trendyol ve Hepsiburada sitelerinde neredeyse 2.el piyasası kadar Türk Lirasına 0 bir iPhone 11e sahip olabiliyoruz ki bu bulunmaz bir nimet, ben iPhone 11in ederinin 20bin civarı olması gerektiğini düşünüyorum.

Performans: iPhone 11, Apple'ın A13 Bionic çipseti sayesinde hala yüksek performans sunuyor. Bu çipset, daha yeni iPhone modellerine kıyasla bile oldukça güçlü ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Kamera: iPhone 11'in kamerası, özellikle düşük ışık koşullarında bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekmek için optimize edilmiştir. Ayrıca, 4K video kaydı ve gece modu gibi özellikler de sunar.

Pil ömrü: iPhone 11'in pil ömrü oldukça uzundur ve birçok kullanıcı için yeterli olacaktır. Bu, gün boyu kullanım için yeterli enerji sağlar.

Fiyat: Yeni iPhone modelleri oldukça pahalıdır, ancak iPhone 11 fiyatı daha uygun. Bu, birçok kullanıcının bütçesine uygun bir seçenek olmasını sağlar. Nispeten makul fiyata çok iyi bir telefona sahip olmanızı sağlar.

Yenilikler: Yeni iPhone modelleri, her yıl birkaç yenilikle birlikte gelir. Ancak, iPhone 11 hala birçok yenilikçi özelliğe sahiptir. Örneğin, suya dayanıklılık özelliği veya Face ID gibi yüz tanıma teknolojisi gibi özelliklerle birlikte gelir.

Özet olarak iPhone kalitesi tartışılmaz, mevcut bütçe durumunuz elveriyorsa daha ileri versiyonları satın alabilirsiniz.
Ancak bir talihsizlik sonucu ekranını kırdığınız iPhone13ün ekran değişim ücretinin 7.000 tl olduğunu öğrendiğinizde her şey için geç olabilir.
Bu yüzden iPhone 11 MAKUL bir telefondur.

Peki ekranına niye değinmediniz? Ayrıca piyasada daha iyi telefonlar olduğunu biliyorsunuzdur umarım, bunu anlamak için yetkili olmama gerekte yok.

İ
'iPhone 11 ederinin 20 bin olmasını gerektiğini düşünüyorum' ifadenizden sonrasını okumadım.

Iphone 11 ederi 128gb sıfır ise maks 13k. Fazlası kazık.

Sıfır olarak 11 modeli bu fiyatları hak etmemekte. Sunduğu özelliklere göre fiyatı yüksek ve çıkalı uzun süre olan bir cihaz, eski denebilir. Elbette elde varsa kullanılmaya devam edilmeli gayet yeterli bir cihaz ayrıca ikinci el uygun fiyatlı temiz cihaz bulunursa yine tercih edilebilir ancak kesinlikle sıfır bu fiyatları hak etmemekte. Sıfır 11 almak yerine aynı fiyata çok daha iyi cihazlar bulabilirsiniz illa iPhone olsun derseniz biraz daha bütçe arttırın daha yeni modelleri tercih edin.

'iPhone 11 ederinin 20 bin olmasını gerektiğini düşünüyorum' ifadenizden sonrasını okumadım.
Zaten daha sonrasın da okumaya değecek bir şey yok. 2019'da çıkmış 4 senelik bir cihaz için sıfır fiyatları bile fazlayken 20.000 TL değer biçilmesi garip.

Peki ekranına niye değinmediniz? Ayrıca piyasada daha iyi telefonlar olduğunu biliyorsunuzdur umarım, bunu anlamak için yetkili olmama gerekte yok.
Cihaz, 6.1 inç büyüklüğünde bir Liquid Retina IPS LCD ekrana sahiptir. Ekran, 828 x 1792 piksel çözünürlüğe ve 326 ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. Bu, net ve canlı görüntüler sunar. Ayrıca, True Tone teknolojisi sayesinde, ekran otomatik olarak ortam ışığına göre ayarlanarak göz yorgunluğunu azaltmaya yardımcı olur.

Ekran ayrıca, geniş renk gamı ve HDR desteği sunar, böylece fotoğraf ve videoları canlı ve gerçekçi bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca, ekranın etrafındaki çerçeve oldukça ince olduğundan, ekran alanının büyük bir bölümünü kaplar ve cihazın boyutlarına göre oldukça geniş bir görüntüleme alanı sunar.

Bununla birlikte, iPhone 11'in ekranı OLED değil, IPS LCD'dir. Bu, daha yüksek kontrast oranları ve siyahlar için daha derin renkler sunan OLED ekranlardan biraz daha düşük bir görüntü kalitesi anlamına gelir. Ancak, yine de oldukça iyi bir görüntü kalitesi sunar ve birçok kullanıcının beklentilerini karşılayacak seviyededir.

Lütfen mesajımı tekrar okuyun iPhone 11 piyasanın iyisi demiyorum. MAKUL bir telefon diyorum hatta bunu büyük harflerle yazdım. Piyasada daha iyi telefonlar olduğu zaten açık?

İ

Merhaba, öncelikle görüşlerinize ters gelen görüşleri okumayı reddederek kendinize bir kaçış yolu bulmanız düşündürücü. Böyle bir platformda kognitif esneklik eksikliğine sahip olmak oldukça önemli,aksi insanı bir hayli yorabilir..
Şimdi gelelim 20.000 Türk Lirası konusuna;
iPhone fiyat grafikleri genellikle birçok faktörden bağımsız olarak dalgalanır. Sizin de tahmin ettiğiniz üzere yeni bir model piyasaya sürüleceği bilgisi geldiğinde eski modellerin fiyatı geçici süreliğine de olsa düşecektir. BENİM ŞAHSİ FİKRİM; iPhone 15in Eylül ayında çıkacağının duyurulması iPhone’ları bu dönem için alınabilir yapıyor. Yeterli teknik bilginiz ve tecrübeniz varsa bu cevabı okumanıza gerek yok. Hatta çoğu yerde size ters gelen yazıları okumamanın size bir şey katacağını düşünmeye devam edebilirsiniz.

Allah aşkına alınır diyenler neyin kafasını yaşıyor? iPhone yetkilisiyim demiş biri de. Hahahahahahahahahaha, patladım resmen.

Neredeyse 4 yıllık telefon, şu anda piyasada en ucuzu 16 bin TL. Yazık değil mi 4 yaşında bir telefona 16 bin TL vermek. Bu telefon zaten şu anda bile ömrünün yarısını doldurmuş. Maksimum 3 seneye güncelleme desteği de bitecek. O zaman kadar zaten telefon ölmüş olacak ki, şu anda bile bazı uygulamalarda yer yer takılıyor. Telefon kötü bir telefon değil, asla kötülemiyorum. Ama bu telefon neredeyse 4 yaşında. Ömrünün yarısından fazlasını doldurmuş bir telefona bu paraları vermek, kusura bakmayın ama ahmaklıktan başka bir şey değil.

iPhone 4S'den beri iPhone kullanan biriyim, sadece 14 serisini deneyimleyemedim. "iPhone yetkilisi" olmasamda iPhone telefonlara oldukça hakimim. Evet çok iyi, güzel telefonlar ama asla bu fiyatları hak ettiklerini düşünmüyorum. Diğer telefonlar için de fikrim aynı.

Bütçeniz yoksa o fiyatlara güzel Android telefonlar var, onlara bakabilirsiniz. Ya da biraz daha bütçeyi zorlayıp 13 ya da 13 mini bakın.

Ömrünün yarısını doldurmuş bir telefona bu paraları asla vermeyin. Paranıza yazık edersiniz.

Edit: 20 bin TL falan etmesi gerektiğini yazmış arkadaş, yeni gördüm. Dostum kusura bakma ağır boş yapmışsın. Bu telefonun etmesi gereken maksimum 6-7 bin TL.

“Bütçe artırın”
Söylemesi kolay
Bütçe artırmak- 15.900 tl verebilecek bir insana 21.000 tl ver başka telefon al demek kolay.
Mesajımı tekrar okuyarak sizin yazmaya çalıştığınız şey ile aynı şeyi zaten yazdığımı görebilirsiniz.
Ben demiyorum ki telefona 30.000 tl verebilecek biri gitsin iPhone 11 alsın?
iPhone ergonomisine alışmış, ikinci el cihaz almaya güvenmeyen düşük bütçeye sahip alıcı BENCE MAKUL OLAN iPhone 11i tercih edebilir.

Veya size uyup kredi çeker ve 13 alır.
Böyle yapanları çok görüyoruz,
Sonuç= ekranı kırık bir iPhone 13ün tamiri için tekrar kredi çekmek veya kırık haliyle ikinci ek platformlarda satmaya çalışmak.

iPhone 13 ekran değişimi, iPhone 11 ekran değişiminin iki katı.(7.000)(orijinal ekran fiyatı)
Bunlar hesaba katılınca, düşük bütçeye sahip bir alıcı için iPhone 11; en az iki sene kadar SIFIR ALINABİLİR VE ALINMASI MAKÛL VE MANTIKLIDIR

Size mantıklı gelmeyen cümleleri okumayabilirsiniz ancak okumadığınız bir yazıya alıntı/cevap yapmamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…