iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
20000
Dışarıdan uygulama yüklenilmeyen, hiçbir marifeti olmayan telefonlara tonla para vermeyi aklım almıyor. Kamerası dışında hiçbir marifeti yok. Alacaksanız yurtdışı olun onun yanına kaliteli bir android alın keyfinize bakın. Ayrıca Pro maks gibi modelleri dışında şarjları çok hızlı gidiyor ama cebinizden çıkan para tonla oluyor hayret verici.

Kullanan arkadaşım ısınmasından ve kamerasından şikayetçi ki artık güncel bir model değil min 12 almanı tavsiye ederim Apple alacaksan.

Evet dediğiniz gibi teknoloji gelişiyor artık AMOLED panelde 1440x3200 gibi çözünürlükler görüyoruz. Adam gidip eski teknoloji iPhone 11 mi alsın?
iPhone 11 kafede masaya telefonunuzu koyup elma logosunu gösterip hava attığınızı zannediyorsanız sadece o durumda alınır.

Evet, iOS 17'de kasıyor. Şuan elimde var ve iOS 17 gelene kadar memnundum gene 16'ya düşürdüm sorun gitti de alınmaz.
Ben bir süre sonra ki bu dediğime epey oluyor, CoD : Mobile oynayamamaya başladım. Büyük haritalarda kasmaya başladı, sonra War Thunder'da keza aynısı ve ısındığı için ekran parlaklığını kısmaya başladı gıcık oldum, 15 Pro aldım. Apple'ın efsane modelleri içindedir ancak eskidiği de bir gerçek. İşletim sisteminden bağımsız, işlemcisi de yetişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…