knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 9 Ocak 2025 #2 knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Alınmaz
E erkasda Picopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #3 Hayır, sanırım 20 25 lik bir butceniz var, s22 veya s24 fe daha mantıklı olur
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #4 Fiyatı ne kadar? Sıfırı diyorsanız zaten hiç alınmaz da.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 9 Ocak 2025 #5 Değil 2 sene 1 ay bile kullanılmaz. İlla 2 sene kullanacak ucuz bi telefon istiyorsanız A34 alın, ben kullanıyorum güzel.
Değil 2 sene 1 ay bile kullanılmaz. İlla 2 sene kullanacak ucuz bi telefon istiyorsanız A34 alın, ben kullanıyorum güzel.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #6 knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyorum. İyi bir telefon ancak şu anda alınacak bir telefon değil. iPhone alacaksanız 13'ten aşağı bakmayın.
knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Aktif olarak kullanıyorum. İyi bir telefon ancak şu anda alınacak bir telefon değil. iPhone alacaksanız 13'ten aşağı bakmayın.
knapows Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #7 GucukBey dedi: Fiyatı ne kadar? Sıfırı diyorsanız zaten hiç alınmaz da. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş alcam 20k asagısı
GucukBey dedi: Fiyatı ne kadar? Sıfırı diyorsanız zaten hiç alınmaz da. Genişletmek için tıkla... Yenilenmiş alcam 20k asagısı
NiekLoed Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #8 knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 2.el olarak bataryasını orijinal değiştirip almıştım 6 ay önce. Çok uygun bir fiyata yakaladıysanız alabilirsiniz onun dışında sıfırı asla alınmaz, başka modellere bakmanızı tavsiye ederim. knapows dedi: Yenilenmiş alacağım 20k asagısı. Genişletmek için tıkla... Gene alınacağını düşünmüyorum. Yazılımla vs aşırı yavaşlatılıyor üstüne şarjınız çok çabuk bitiyor tavsiye etmiyorum.
knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... 2.el olarak bataryasını orijinal değiştirip almıştım 6 ay önce. Çok uygun bir fiyata yakaladıysanız alabilirsiniz onun dışında sıfırı asla alınmaz, başka modellere bakmanızı tavsiye ederim. knapows dedi: Yenilenmiş alacağım 20k asagısı. Genişletmek için tıkla... Gene alınacağını düşünmüyorum. Yazılımla vs aşırı yavaşlatılıyor üstüne şarjınız çok çabuk bitiyor tavsiye etmiyorum.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.251 Çözümler 6 9 Ocak 2025 #9 knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Sizce 5 sene once cikan cihaz alinir mi? Bu arada yenilenmis cihaz da onermem.
knapows dedi: Alınır mı? 2 sene kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Sizce 5 sene once cikan cihaz alinir mi? Bu arada yenilenmis cihaz da onermem.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #10 knapows dedi: Yenilenmiş alacağım 20k asagısı Genişletmek için tıkla... Hem iPhone 11 alınmaz hem yenilenmiş cihaz alınmaz. Bütçeniz nedir?
knapows dedi: Yenilenmiş alacağım 20k asagısı Genişletmek için tıkla... Hem iPhone 11 alınmaz hem yenilenmiş cihaz alınmaz. Bütçeniz nedir?