Eğer kameradan kısarsanız Poco X7 Pro geldi işlemcisi aşırı güçlü ona bakabilirsiniz.
Eğer kameradan kısmak istemiyorsanız Honor 200 bakabilirsiniz.
Eğer "Samsung harici Android almam, Çinli markalar güven vermiyor." diyorsanız S21 FE 2. Nesil alın.
Bütçe S24 Fe'ye olursa aşırı güzel olur. Olmazsa honor 200 öneririm. İlla samsung olsun dersende S21 Fe 2.nesil ile S22 arasından kendine uygun olanı al.
Bütçe S24 Fe'ye olursa aşırı güzel olur. Olmazsa honor 200 öneririm. İlla samsung olsun dersende S21 Fe 2.nesil ile S22 arasından kendine uygun olanı al.
Seneye güncelleme desteği kesilecek diyorum, ayrıca yenilenmiş alırsanız 1-2 aya elinizde kalır. Ayrıca iPhone 11'in bu telefonlara göre hiç artısı yok.
Telefon alınmaz da şu klasik iPhone 11 template'ini her yere yapıştırmayın be kardeşim ya.
iPhone ısrarınız var ise ikinci el 12 öneriyorum. Android tarafında bütçeyi azıcık artırıp honor 200 bakabilirsiniz.
Seneye güncelleme desteği kesilecek diyorum, ayrıca yenilenmiş alırsanız 1-2 aya elinizde kalır. Ayrıca iPhone 11'in bu telefonlara göre hiç artısı yok.