iPhone 11'i benim için değil annem için alacağız oyunlarda güzel performans sunmasına gerek yok. Annem genelde sosyal medyada dolaşır arama yapar ve fotoğraf çeker. Bence yeterli gibi ancak alınabilir mi? Çok emin değilim
İphone telefonların arayüz performansları çok iyi. Bütçe 11 e yetiyorsa alınır neden alınmasın. Aynı fiyata daha özellikli bir Android illa vardır ama İphone performansı hiçbir zaman üzmez.Ben 11 kullanıyorum. 4 yıl oldu. Oyun oynamak istediğim zaman da halen daha iyi performans veriyor.
Çok fazla marka takıntısı yoksa S23-S24 gibi cihazlar tercih etmek daha mantıklı olabilir ancak marka takımtısı var ise alınır benim o tarz işlerde iPhone 7 işimi görüyor mümkünse 11 Pro'ya da 12 almaya çalışın ama bütçe çıkmıyorsa 11 de en azından 3-4 sene daha iş görür.
Alınmaz. iPhone alıyorsanız en azından yurt dışı veya 2. el Pro model almanız çok daha mantıklı olur. Annenize hediye edeceğiniz telefonuda 2. el alacağınızı pek zannetmiyorum. Yurt dışı bakılabilir. Eğer iPhone zorunlu değilse bütçe nedir?