iPhone 11 alınır mı?

PsikopatKoala

Decapat
Daha fazla  
Kız kardeşim şu an M32 kullanıyor. Nasıl yaptı bilmiyorum ama benden telefon sözü aldı iPhone istiyor benim alabileceğim iPhone 11 onun için.
15-16 bandında 0 telefon ne alınır?
iPhone 11 128 GB alınır mı?
Ağustos'un sonuna doğru alacağım.

Alinmaz ama kesin iPhone isteniyorsa berbat bir cihaz degil sadece tam iPhone performansi beklemeyin, android tarafinda onerim Honor 200 olabilir.

Forumda iPhone 13 bile alınmaz denilirken iPhone 11 tabsiye edeceklerini hiç sanmıyorum. Bence de alınmaz ama tabii ki imkan meselesi.

Iphone 11 alınmaz artık. Android tarafında A36 5G, paran biraz daha artarsa A56 ve Honor 200 daha mantıklı olur.

Son düzenleme:

Eğer günlük işler için kullanacaksa ve IPhone'a karşı sempatisi varsa iPhone 11 alınabilir fakat fiyatına değmez. O fiyata daha iyi telefonlar alınabilir. iPhone 11 128 GB şu an 28 bin civarında. O fiyata Xiaomi 14T veya Samsung S24FE alınabilir.
15-16 bandına 0 telefonda Xiaomi Redmi Note 14 Pro veya Samsung Galaxy S12FE alınabilir.

Forumda iPhone 13 bile alınmaz denilirken iPhone 11 tabsiye edeceklerini hiç sanmıyorum. Bence de alınmaz ama tabii ki imkan meselesi.

Ben en az 15 taraftarıyım iPhone alırken. Ama hanımefendi 12 yaşında çok iyi bir şey almak istemiyorum bütçe de 13-15 alacak kadar çıkmaz.

Ben en az 15 taraftarıyım iPhone alırken. Ama hanımefendi 12 yaşında çok iyi bir şey almak istemiyorum bütçe de 13-15 alacak kadar çıkmaz.

Bence pahalı bir telefon almayın çünkü muhtemelen kırılacak A56 tavsiye ederim toz ve suya karşı dayanıklı Honor 200e kıyasla
Bütçe o kadar çıkmaz diyorsanız A36 da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…