IPhone 11 alınır mı?

Hocam şu anki telefonumla da zaten güneşte hiçbir şey göremiyorum. Zaten 11 düşünme sebebim 1 yıl idare edebilecek bir cihaz aramam sonrasında 13 vb. geçmeyi düşünüyorum. Sınav senesi aşırı telefon kullanımım olmayacak.

1 sene kullanıp satacakmış zaten bu saydıklarını sorunsuz bir şekilde yerine getireceğini inanıyorum alacağın cihazda ekran kesinlikle yan sanayi olmasın onun harici pek sorun yaşatmaz.

Maksimumda bütçe nedir 2. el Android tavsiyesine açık mısın hocam.

iPhone11 kullanıyorum, alakası yok. Ayrıca 720p değil.

1 sene kullanıp satacakmış zaten bu saydıklarını sorunsuz bir şekilde yerine getireceğini inanıyorum alacağın cihazda ekran kesinlikle yan sanayi olmasın onun harici pek sorun yaşatmaz.

Cihazı telefoncu tanıdıklara da iyice kontrol ettirip alacağım dediğiniz gibi evet beklentim 1 yıl beni şu illet Redmi'den kurtarması alacağım cihazın çok temiz olmasına da dikkat edeceğim. Teşekkür ediyorum bilgi için.

Kullanıcısı olarak cihazda şu an sıkıntı yok 1 sene kullanacaksan rahat idare eder sadece pil sağlığı %80 üstü olmasına dikkat et, temiz bir şey bul.

Hocam maksimum 13'e falan çıkarım ama bu seviye bandındaki Android'lere pek açık değilim Samsung S21-22 seviyelerinde şeyler olmadığı sürece artık Android almam gibi.

Dostum custom romlara bakabilirsin ben 9s modelini kullanıyorum yükledim cihazın akıcılığı inanılmaz derecede arttı para harcamak yerine custom rom kurulabilir.

iPhone11 kullanıyorum, alakası yok. Ayrıca 720p değil.

Hadi 828p olsun. 720'den farkı yok zaten de, siz elinize iPhone 13 veya Samsung s serisi alın kalınlığı inceliği gayet iyi anlarsınız. Ben dynamic AMOLED 1080p 120Hz 401PPI ekranlı telefon kullanmama rağmen gölgelerde telefon kullanabiliyorum.

Denenebilir fakat kamera vb. donanımsal sorunları gidereceğini sanmıyorum.

Eki Görüntüle 2568477

Hadi 828p olsun. 720'den farkı yok zaten de, siz elinize iPhone 13 veya Samsung s serisi alın kalınlığı inceliği gayet iyi anlarsınız.

iPhone 13 arkadaşlarımdan çok takılmışlığım var evet çok güzel de benim şu an elimdeki telefon zaten aşırı kaba bir telefon uzunca bir ekranı var. Bu tarz ayrıntıları çok önemsemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…