Telefonum kırıldı yıllardır Android kullanan biriyim. Bu sefer tercihimi iOS'tan yana kullanmak istiyorum.
iPhone XS modellerine baktım. En ucuzu 8 bin lira, iPhone 11 ise 6.000-6.500 civarlarında. iPhone 11 bütçemi pek zorlamıyor ama tereddüt ettim alsam mi almasam mi diye. Uzun zaman kullanılır mi sizce? Alınır mı önerileriniz ve fikirleriniz nedir acaba?
Iphone 11 daha çok yeni bir telefon. Çok rahat 3-4 yıl sizi götürecektir ama siz yinede telefondan beklentinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
Ben xsten yana kullanırdım ekran kasa oranı 11 den yüksek 11 hala iphone 6 daki lcd ekran teknolojisini kullanıyor xs oled birçok faktör var 11 değil prosu olmalı yoksa bence xs siz bilirsiniz ama
6000-6500 TL civarı bulabilirsen kesinlikle alınır. Güzel fiyat. Çok uzun bir süre güncel ve etkin olarak götürebilir sizi. Güncellik, IOS cihazlar için önemli bir şeydir.
Iphone 6 kullanan biri olarak sonrasında çıkan tüm modelleri gereksiz ağır buluyorum. Force touch özelliği olmaya lite modelleri çıkarsa da Apple bende gönül rahatlığıyla alsam. Benim gibi takıntıları olmayan biriyseniz güzel telefon. Ben Iphone 6 yı çıktığı günden bu yana kullanıyorum. Beni 5 yıl daha götürür.
Güzel bir cihaz alınabilir, Iphone fiyatları çok fahiş. Iphone 11 ve diğer modelleri gayet iyi cihazlar keşke biraz ucuz olsaydı. Bu ülkede çok pahalı diğer pazarlarda bu kadar pahalı değil. Kamera tarafında da bu defa Apple dersine iyi çalışmış, İphone 11 serisi cihazların hepsinin kamerası oldukça iyi.
Türkiye’den alınması pek mantıklı değil. Eğer varsa yurt dışında tanıdığınız vs. öyle almanız cebinizde daha çok para bırakacaktır. Türkiye’deki fiyatları arkadaşların da dediği gibi çok fahiş maalesef.
Iphone 11 daha çok yeni bir telefon. Çok rahat 3-4 yıl sizi götürecektir ama siz yinede telefondan beklentinizi söylerseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
Fotoğraf ve Video pek çekmem. Fakat yoğun bi şekilde oyun oynar, film video izler sosyal medya kullanırım. Ayrica ben aldığım telefonu uzun süreli kullanmak istiyorum ve Androidten ciddi anlamda sıkıldım.
Türkiye’den alınması pek mantıklı değil. Eğer varsa yurt dışında tanıdığınız vs. öyle almanız cebinizde daha çok para bırakacaktır. Türkiye’deki fiyatları arkadaşların da dediği gibi çok fahiş maalesef.
Benimde aklıma gelen ilk o oldu ama sanırım yeni yasa ile Pasaport üzerine kayıt yaptırınca Pasaport sahibinin adına olan hattı kullanabiliyormuşuz. Kendi Pasaportum yok, yurtdışına sürekli giden akrabam var ve onun pasaportu üzerine kaydettirebilirim ama o hat meselesi biraz kafamı karıştırdı. Gürcistan ile Kibrisa kendi pasaportu ile gidip alanlar varmış. Bu yurt dışı Akraba vs. ve ya bahsettiğim Gürcistan Kıbrıs olayıyla ilgili fikriniz ve öneriniz var mı?