iPhone 11 Avrupa versiyonunda mevcut olan SIM türü nedir?

Kraataos

Hectopat
Daha fazla  
Bulgaristan'dan 1 adet iPhone 11 128 GB alacağım. Yılın 4 ayı yurt dışında kalan 8 ayı TR deyim. O yüzden 2 adet SIM var ise IMEI açtırmadan 4+4 ay kullanmak istiyorum. Ama iPhone 11 Bulgaristan(Avrupa) cihazında çift sim mi yoksa tek sim mi olduğunu bilmiyorum. Bazı arkadaşlar tek SIM yeri mevcut + ESIM kullanabiliyorsunuz demiş ama pek anlayamadım bu konuyu. Sadece 4+4 ay kullanıp kullanamayacağımı öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin dışında bütün modellerde 1 adet fiziki 1 adet elektronik sim bağlamak mümkün, Çin modellerinde her ikisi de fiziki sim şeklinde.
4+4 her türlü kullanırsınız (size önerim ilk 4 ayı internet paylaşarak geçirin sonra 16 ay kullanın olur).

Çin dışında bütün modellerde 1 adet fiziki 1 adet elektronik SIM bağlamak mümkün, Çin modellerinde her ikisi de fiziki SIM şeklinde.
4+4 her türlü kullanırsınız (size önerim ilk 4 ayı internet paylaşarak geçirin sonra 16 ay kullanın olur).

Her sene 4+4 yenileniyor mu ve ESIM'in ücreti ne kadar?

@Kraataos ESım 40-50 Liraya açarlar. Ek olarak Her yılbaşında sıfırlanıyor o süreler. Arkadaşın demek istediği yıl başından itibaren 4 ay kullanma diğer sene ile beraber 4+4 (yenileniyor) 4+4 durmaksızın kullanılır.

Bulgaristan'dan 1 adet iPhone 11 128 GB alacağım. Yılın 4 ayı yurt dışında kalan 8 ayı TR deyim. O yüzden 2 adet SIM var ise IMEI açtırmadan 4+4 ay kullanmak istiyorum. Ama iPhone 11 Bulgaristan(Avrupa) cihazında çift SIM mi yoksa tek SIM mi olduğunu bilmiyorum. Bazı arkadaşlar tek SIM yeri mevcut + esım kullanabiliyorsunuz demiş ama pek anlayamadım bu konuyu. Sadece 4+4 ay kullanıp kullanamayacağımı öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

iPhone XS sonrası 1 fiziksel 1 esım bulunmakta yani 4+4 8 ay her yıl yenileniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı