N nameoflord Megapat Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Muadil markalardan hangisini önerirsiniz ve evde yapılabilecek bir şey mi acaba?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 3 Eylül 2024 #2 nameoflord dedi: Muadil markalardan hangisini önerirsiniz ve evde yapılabilecek bir şey mi acaba? Genişletmek için tıkla... Güçlendirilmemiş rova veya Deji batarya telefoncuda değiştirirseniz pek fazla işçilik almazlar.
nameoflord dedi: Muadil markalardan hangisini önerirsiniz ve evde yapılabilecek bir şey mi acaba? Genişletmek için tıkla... Güçlendirilmemiş rova veya Deji batarya telefoncuda değiştirirseniz pek fazla işçilik almazlar.
E Efsal0011 Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 bende telefonumu sattım ikinci el 11 aldım bataryasını değiştiriyim diyorum ayrıca ekran koruyucu ve kılıf tavsiyeniz var mı?
bende telefonumu sattım ikinci el 11 aldım bataryasını değiştiriyim diyorum ayrıca ekran koruyucu ve kılıf tavsiyeniz var mı?