iPhone 11 batarya önerisi

mustiko

Hectopat
Daha fazla  
Orijinal bataryam yüzde 54'e geldi ve biraz şişmiş buna rağmen 4-5 saat bandında ekran süresi alıyorum. Şimdi batarya şişmeye başladığı için değiştirmek istiyorum Deji ve rova arasında kaldım. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Deji'de son dönemde yorumları iyi değil rovayı ise kullanan çok yok gibi.

Deji'de bir süreden sonra şismeye başlıyor. Rova ise ömrü kısa bir batarya bana göre. O yüzden daha farklı çeşitlere yönelmen daha uygun olur. İkisinin de çok eksi yönleri var. Biraz daha araştırmanı öneririm.

Ömrü kısa derken ay bazında bir ömür verme şansınız var mı? Genelde en bilinen markalar bunlar oldukları için no-Brand markalara yönelmek istemiyorum. Önerebileceğiniz bir marka seve seve araştırırım.

Rova batarya ömrü 9 ay kadar, ama eğer telefonunu çok şarja takıp çıkarmadan kullanırsan bu ömrü 1-1.5 yıl'a kadar çıkarabilirsin. Deji ise yine aynı biçimde. Şiştiği zaman telefona zararı dokunuyor o yüzden tavsiye etmiyorum. En bilinmiş bataryalar olarak bilinen Rova ve Deji dışında sana Pars Power ve Baseus önerebilirim. Bunlar da iyi bataryalardır. Kullanan birkaç arkadaşım var bu ikisini, şuan vakte kadar hiç şişme problemleri ile karşılaşmadılar.

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum internette biraz araştırdım ama her iki marka için iPhone 11e uyumlu batarya bulamadım Türkiye pazarında.

Cihazı en az 6 ay en fazla 1.5 sene kullanmayı planlıyorum ve servis neredeyse yarı parası kadar istiyor bundan dolayı mantıksız geliyor.
Ben SE'yi 3500 liraya pil değişimini yaptırtmıştım. Şimdi ne kadardır 11 için bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…