iPhone 11 bataryası hızlı bitiyor

Yer
İstanbul
1 ay önce iPhone 11 64 GB aldım, iOS 16.1 kurdum. Başlarsa MLBB vardı ancak şu an sadece Clash of Clans oynuyorum. Onun dışında bildirimlerin çoğu kapalı, arka planda yenileme sadece WhatsApp ve Instagram açık. Günde sosyal medya ve YouTube takılıyorum. Kullandığım adaptör Apple 25W şarjı genelde %10-15 arası takıp 80-100 arası geri alıyorum. Nadiren de olsa 50 civarında taktığımda oldu. Sizce normal bir durum mudur yoksa götürüp bir baktırmak lazım mı?
Not: Ekran süresi olarak 5-5.30 saat arası alıyorum.

Hocam normal şarjınızın bitmesi 16.1e güncellemişsiniz telefonu. Telefonlara boş güncelleme getiriyolar ki sattıkları telefonlar çöp olsun yenisini alsınlar. Ocak ayında aldım pilim %96 sürümüm de 15.7. 9-10 saat götürüyor.

Pil sağlığı nedir?
%100 1 ay oldu olmadı

Kesinlikle mesela sabah 7’de elime %100 alıyorsam akşam 5-6 gibi tekrar takıp %60-70 olduğunda çekiyorum tam yetiyor yani günde %140 şarj falan yetiyor

%100 1 ay oldu olmadı
Adaptörü orjinal adaptör mü şu 300 liraya verdikleri?

%100 1 ay oldu olmadı

Kesinlikle mesela sabah 7’de elime %100 alıyorsam akşam 5-6 gibi tekrar takıp %60-70 olduğunda çekiyorum tam yetiyor yani günde %140 şarj falan yetiyor
Hocam seninki baya değişik onda anormal bir durum var. Ben ilk aldığım zamanlar bu iphoneun şarjı androidlerle kapışır diyordum. Senin bataryayı araştırmak lazım. Ama bu arada büyük ihtimalle ios 16 sürümünden dolayı bitiyor olabilir.

Dosya Ekleri

• 9385B5CD-9F28-4CB4-96CB-1FB993015BDE.png
    103,8 KB · Görüntüleme: 93
Hocam 25watlik adaptor hizli dolduruyor hizli bitiyor haberiniz olsun ben eski adaptor kullanıyorum cok daha iyi gec doluyor gec bitiyor bir deneyin.

Hocam alakasız olacak afedersiniz ama telefondan memnun musunuz? Bende 7'den geçeceğim ama ekranı korkutuyor biraz.

Vatan bilgisayardan orjinal apple 25w adaptör aldım 420TL fiyatı vardı

Hocam alakasız olacak afedersiniz ama telefondan memnun musunuz? Bende 7'den geçeceğim ama ekranı korkutuyor biraz.
Bende 7’den geçtim çağ atladım resmen değer

Hocam 25watlik adaptor hizli dolduruyor hizli bitiyor haberiniz olsun ben eski adaptor kullanıyorum cok daha iyi gec doluyor gec bitiyor bir deneyin.
Eski tip adaptör var ancak yan sanayi

Eski sürüme dönmeyi bilmiyorum

Vatan bilgisayardan orjinal apple 25w adaptör aldım 420TL fiyatı vardı

Bende 7’den geçtim çağ atladım resmen değer

Eski tip adaptör var ancak yan sanayi

Eski sürüme dönmeyi bilmiyorum
Eski sürüme dönülmüyor hocam eskiden ipsw diye site vardı orda eski sürümler oluyordu indirip itunestan yüklüyordun fakat şimdi yok. Güncellememeliydiniz. Bu arada adaptör telefonun alırken yanında adaptör ister misiniz dedikleri adaptör mü yoksa sonradan alınma mı?

Parasına göre çok iyi bir telefon değil şu telefonun şu zamanda edeceği para bence 10.000 TL.

Yanlış anlaşılmasın bende 11 kullanıyorum 6sten geçtim. Değişen tek özellik ekranı büyüdü kamerası daha net bir de performansı arttı. Başka değişik hiçbir özellik yok. İphone 6s ile 11 arasında. Ne bi tema değiştireyim ne bi başka bir yenilik getireyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…