iPhone 11 bataryası orijinal olarak nerede değiştirilebilir?

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Sorunum bu dostlar. 2-3 yıldır kullandıgım 11'in bataryası giderek kötüleşti. Sağlığı %80 şu anda ancak gün içinde yetmiyor. Kullanmasam bile pil tüketiyor. Telefon yükseltme planım yok, 11'den memnunum batarya dışında. Orijinal batarya ile Apple servisi dışında nereden değiştirebilirim güvenilir olarak? Apple 4.5k istiyor çok fazla geldi. Antalya'da yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal pilin fiyatı o maalesef Apple'da. Diğer tamirciler de pek farklı fiyat vermez. Orijinal çıkma piller olabilir, - %85 - 90 sağlıklı - ama her yerde pil değişimi yapmanızı önermem. Titizlik önemli çünkü. Bahsettiğim orijinal çıkma piller normalden ucuz olabilir.

DEJI WOYAX iyidir kullandım daha önce. Antalyada da bayisi vardır. Orjinal Apple yedek parçaları sadece Apple servislerinde bulunur. Dışarı ithalatı satışı yok. Yalan. Çıkma olabilir ama çıkma batarya alınmaz. 11'in piline de o para verilmez. Bence DEJI bakınız.

Redmi Note 9 Pro için geçen gün bende DEJI Batarya satın aldım en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…