iPhone 11 bildirim ekrandan gitmiyor

volkannndemirr

Hectopat
Daha fazla  
iOS sürümümü 16.4.1'e yükselttikten sonra "iPhone'unuz iOS 16.4.1 sürümüne güncellendi" bildirimi geldi. Tamam butonuna basmama rağmen bildirim ekrandan gitmiyor. Ne yapmalıyım?

iOS sürümümü 16.4.1'e yükselttikten sonra "iPhone'unuz iOS 16.4.1 sürümüne güncellendi" bildirimi geldi. Tamam butonuna basmama rağmen bildirim ekrandan gitmiyor. Ne yapmalıyım?
Aşagıdaki adımları takip edin
  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Bildirimler'e dokunun.
  3. "iPhone'unuz iOS 16.4.1 sürümüne güncellendi" bildirimini bulun ve sağa kaydırın.
  4. "Kaldır" seçeneğine dokunun.
Sorun bunları yapmanıza ragmen çözülmez ise yeniden başlatabilirsiniz.

Aşşagıdaki adımları takip edin
  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Bildirimler'e dokunun.
  3. "iPhone'unuz iOS 16.4.1 sürümüne güncellendi" bildirimini bulun ve sağa kaydırın.
  4. "Kaldır" seçeneğine dokunun.
Sorun bunları yapmanıza ragmen çözülmez ise yeniden başlatabilirsiniz.
Kilit ekranında öylece kaldı telefonu hiçbir şekilde açamıyorum ve kapatamıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20230417_215005.jpg
    IMG_20230417_215005.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 310
Merhaba başka arkadaşlara da yardımcı olması için yazıyorum. Ben de aynı problemi yaşadım. Telefonun şarjını, flaşı açık tutarak ve sesi açma ve telefonu kapattığımız ekranı (kapatma tuşuna uzun basarak) açık tutarak bitirdim. Sonra şarjını doldurup yeniden açınca sorun ortadan kalktı.

Merhaba belki başka arkadaşların da işine yarar diye yazmak istedim. Ben de aynı problemi yaşadım. Telefonumun şarjını flaşı ve telefonu kapattığımız yeri açık tutarak bitirdim. Telefonu kapattığımız yeri açınca ekran kararmıyor. Sonradında şarjını doldurup açınca sorun ortadan kalktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı