F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.182 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 KİNGSEMİH dedi: Dostum ben kullanılmaz mı dedim Sadece artık ölüsü çıkmış telefon için ve en geç 2 seneye istese de istemese de değiştireceği bir telefon için masraf etmesin dedim çatlak küçük, tekrar diyorum bu çöpe at demek olmuyor bugünden. Genişletmek için tıkla... Hocam kişi cihazı satarken sorun yasayabilir. Bunuda goz onunde bulundurmak lazim.
KİNGSEMİH dedi: Dostum ben kullanılmaz mı dedim Sadece artık ölüsü çıkmış telefon için ve en geç 2 seneye istese de istemese de değiştireceği bir telefon için masraf etmesin dedim çatlak küçük, tekrar diyorum bu çöpe at demek olmuyor bugünden. Genişletmek için tıkla... Hocam kişi cihazı satarken sorun yasayabilir. Bunuda goz onunde bulundurmak lazim.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.696 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #12 edtos dedi: Telefonu 1 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum 2 sene sonra da çok alıcısı olmayacağı için sorun değil bence. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle, kafaya takacak bir durum yok diğer arkadaşlara bakmayın kullanmanıza devam edin.
edtos dedi: Telefonu 1 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum 2 sene sonra da çok alıcısı olmayacağı için sorun değil bence. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle öyle, kafaya takacak bir durum yok diğer arkadaşlara bakmayın kullanmanıza devam edin.
C3zzâr Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 729 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #13 KİNGSEMİH dedi: Çatlak büyük değil, ufak zarar eder o kadar. Genişletmek için tıkla... Alıcıya göre değişen bir durum.
KİNGSEMİH dedi: Çatlak büyük değil, ufak zarar eder o kadar. Genişletmek için tıkla... Alıcıya göre değişen bir durum.