iPhone 11 Değişimi

FEYCOOL

Kilopat
Teknosa'dan iPhone 11 satın aldım, henüz 1 haftası dolmadı bile. Bir kaç sorunla karşılaştım; YouTube'de video izlerken WhatsApp'tan gelen mesaja tıkladığımda ekran 5 saniyeliğine donuyordu ve uygulamadan atıyordu, Telefonla görüşme esnasında Cızırtı sesi ve ani ses kopmaları yaşıyordum, Klavye sesleri vs. çok seyrek ses kaybına uğruyordu Sessize alma tuşunu açıp kapayınca duzeliyordu.
Bu sorunlardan ötürü telefonu servise verdim ve Değişim talep ettim. Arıza raporu verirler mi sizce? Değişim yaparlar mı? Henüz 5 gün etti alalı.

Size olumlu dönüş yapıcaklardır. Bu sorun yazılımsal genellikle. Eğer telefon tekrar eline gelirse, iTunes üzerinden tekrardan yazılım indirip yükleyin. Fakat bunu bu işlemler olduktan sonra yapın. Aldığnız gibi verin yani.

5 Ocak’ta Teknosa’ya gösterdim önce Apple Servisine gösterin dediler. Apple Yetkili Servisine gösterdim 2 gün incelemeye aldılar, onarım istemiyorum sadece Arıza Raporu çıkarılsın dedim. Telefonu bugün teslim aldım herhangi bi sorunu yokmuş. Şu an telefonu kullanıyorum sorun hâlâ devam ediyor. WhatsApp kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum. Arıza raporu olmadan değişim yapmazlar dediler.
5 Ocak’ta Teknosa’ya gösterdim önce Apple Servisine gösterin dediler. Apple Yetkili Servisine gösterdim 2 gün incelemeye aldılar, onarım istemiyorum sadece Arıza Raporu çıkarılsın dedim. Telefonu bugün teslim aldım herhangi bi sorunu yokmuş. Şu an telefonu kullanıyorum sorun hâlâ devam ediyor. WhatsApp kaynaklı bir sorun mu bilmiyorum. Arıza raporu olmadan değişim yapmazlar dediler.

Dosya Ekleri

• 7E946BAD-C4BD-40E9-AE27-E5E72B68FC08.png
    7E946BAD-C4BD-40E9-AE27-E5E72B68FC08.png
    139,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı