Çözüldü iPhone 11 dokunmatik çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

iumuut

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Apple MacBook Air 13.6" M2
Blic VİSİON T60 Beyaz Mavi Switch Rgb Klavye
Razer Deathadder Essential Optik Mouse
Logitech Zone Vibe 100 Kablosuz Beyaz Kulaklık
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba iPhone 11 kullanıyorum iOS 18 beta indirdikten bir süre sonra telefonumun dokunmatik ekranı çalışmıyordu ama ses açma kapatma tuşuna ve telefonu kapatma tuşuna sırayla tıklayıp restart atıp sorunu çözmüştüm bu sorun birkaç kez daha oldu tekrar aynı işlemleri yaptığımda düzeldi ama şu an aynı sorun oldu sabahtan beri düzelmiyor ne yapabilirim?

Merhaba iPhone 11 kullanıyorum iOS 18 beta indirdikten bir süre sonra telefonumun dokunmatik ekranı çalışmıyordu ama ses açma kapatma tuşuna ve telefonu kapatma tuşuna sırayla tıklayıp restart atıp sorunu çözmüştüm bu sorun birkaç kez daha oldu tekrar aynı işlemleri yaptığımda düzeldi ama şu an aynı sorun oldu sabahtan beri düzelmiyor ne yapabilirim?

Instagram'da iOS 18 indirdikten sonra sizin gibi sıkıntılar yaşayan insanlar gördüm sanırım herkeste sorun var.

Ali yönetmenimiz yazmış zaten sağa.

XS ile de ekranımın sol üstünden sol altına kadar olan çizgi hizasında aynı durumu yaşıyorum. Bazen kendi kendine düzeliyor gibi oluyor sonra yine başlıyor, bir de tozlara karşı aşırı hassas oldu.

Ali yönetmenimiz yazmış zaten sağa.

Baktım ama çözümü yazmıyor sanırım.

XS ile de ekranımın sol üstünden sol altına kadar olan çizgi hizasında aynı durumu yaşıyorum. Bazen kendi kendine düzeliyor gibi oluyor sonra yine başlıyor, bir de tozlara karşı aşırı hassas oldu.

Ben direkt hiçbir şey yapamıyorum telefon kilitlendi kaldı sabahtan beri macbooka bağlayıp sürümü geri çekmenini bir yolu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı