D Dragnalith Decapat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 58 24 Haziran 2020 #1 Telefonu alalı 2 hafta oldu 1 kez bile düşürmedim ama uygulama kapama sekmesine girdiğimde veya uygulama sayfaları arasında geçiş yaparken telefon kaydırmayı algılamıyor. Telefonu kilitleyip açınca düzeliyor ama sorun tekrarlayıp duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
Telefonu alalı 2 hafta oldu 1 kez bile düşürmedim ama uygulama kapama sekmesine girdiğimde veya uygulama sayfaları arasında geçiş yaparken telefon kaydırmayı algılamıyor. Telefonu kilitleyip açınca düzeliyor ama sorun tekrarlayıp duruyor.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Haziran 2020 #2 Dokunmatikte problem vardır.Ama siz yinede tamir için götürün.
ClickClickBumBe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.488 Makaleler 9 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #3 Garantiye götürün, Apple asla kasma donma sorunu yaşatmıyor. Donanımsal bir sorun vardır kesinlikle. Mİ9T kullanıyorum yazılım çöp.
Garantiye götürün, Apple asla kasma donma sorunu yaşatmıyor. Donanımsal bir sorun vardır kesinlikle. Mİ9T kullanıyorum yazılım çöp.