Merhaba, şu ana kadar Android kullanıcısıydım ve birkaç gün önce iPhone 11 aldım. Şimdi fark ettim ki çok hafif dokununca (kuş tüyü gibi hafif şekilde) ekran algılamıyor. Sohbet ederken kelimelerde eksik harf olabiliyor. Bu bir sorun mu sizce yoksa alışmalı mıyım?
Not: Apple'ın başlattığı ekran değişim kampanyasına telefonum dahil değil. Yani hatalı üretim değil.
Eğer ki kullanıyorsanız, kullandığınız ekran koruyucu ile alakalı olabilir mi? Normalde bir sıkıntı olmaması gerek tabi ama hassasiyeti azalttıklarına şahit oldum kimisinin. Şahsen ben telefonumda çok kalın olmayanlarından tercih ediyorum.
Eğer ki kullanıyorsanız, kullandığınız ekran koruyucu ile alakalı olabilir mi? Normalde bir sıkıntı olmaması gerek tabi ama hassasiyeti azalttıklarına şahit oldum kimisinin. Şahsen ben telefonumda çok kalın olmayanlarından tercih ediyorum.
11 kullanıyorum ekran koruyucu varken çok çok ince donusları algılamıyor ekran koruyucusuz denedim bazen algılıyor bazen algılamıyor bu arada ekran degişimi kapsamında olup olmadıgımızı nereden bakabiliyoruz.