iPhone 11 ekran dokunma hassasiyeti çok ağır

3dD Touch yok, Haptic Touch ayarı var sadece. Eğer sizde de oluyorsa büyük ihtimal normal bir durum. Bu arada benim ekranımda 5D kalın koruyucu var.
Ayrıca bu linkten kontrol edebilirsiniz: Touch Sorunlarına Yönelik iPhone 11 Ekran Modülü Değiştirme Programı - Apple Destek

Dostum telefonu hala kullanmaktaysan deneyimlerini paylaşır mısın 1 hafta önce iPhone 11 aldım ilk defa iPhone kullanıyorum dediğin sorunları yaşıyorum tamamen anlık takılıyor gibi geliyor bana ufak dokunuşları algılamıyor sen alıştın mı yoksa bir problemmiymiş bu durum.

Evet şu an kullanmaktayım. Doğrusu konuyu açtığımı dahi unuttum bir süre sonra hiç farkına varmıyor insan. Bu arada ben 5D film kaplama kullanıyorum ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. Problem olduğunu sanmıyorum artık tek bir harf bile eksik yazmıyorum elim alıştığı için. Güzel günlerde kullanın.

Merhaba. Tam olarak sizin bahsettiğiniz durum bendede var. Yazarken eksik yazabiliyorum bazen. Sanırım çoğu kişide aynı durum mevcut. Bazı uygulamalar bile ilk tıklayınca açılmayabiliyor.

İfadeler: O.K
Merhaba. Tam olarak sizin bahsettiğiniz durum bendede var. Yazarken eksik yazabiliyorum bazen. Sanırım çoğu kişide aynı durum mevcut. Bazı uygulamalar bile ilk tıklayınca açılmayabiliyor.
Merhaba. Hâlâ aynı telefonu kullanmaktayım. Şu an hiçbir problemim yok. Zamanla siz de alışacaksınız.

Sizde de ara sıra herhangi bir uygulamayı açınca çok anlık takılarak açılıyor mu ?
Pek fark etmedim ama 4-5 defa başıma geldi sanırım. Daha çok uygulamanın donması sorunuyla karşılaştım. Bunları da ya uygulama bozuktur ya yazılım diyerek göz ardı ettim.

Merhaba,

Ben de yeni aldim ve fark ettim ki iPhone 6 Plus eski telefonuma gore cok agir algilama yapiyor. Ozellikle sol kose geri tusu algilama adami verem ediyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…