iPhone 11 ekran renk kayması

2 yıldır sürekli yıkıyorum dediniz.

Su tutuyordum ekrana ve arkasına evet ama uzun bir süre değil içine su kaçmayacak biçimdeydi. Neyse sağlık olsun devam ederse yetkili servise götürürüm.

Su tutuyordum ekrana ve arkasına evet ama uzun bir süre değil içine su kaçmayacak biçimdeydi. Neyse sağlık olsun devam ederse yetkili servise götürürüm.
Size ders olsun. Telefon kesinlikle ama kesinlikle yıkanmaz. Su bile tutulmaz. Temiz bir bezle silinir o kadar.

Meyve-sebze değil suya tutasın, tavada pişireceğin et değil... telefon suya tutarak temizlenmemesi gereken bir şey.

Meyve-sebze değil suya tutasın, tavada pişireceğin et değil... telefon suya tutarak temizlenmemesi gereken bir şey.
Eti suya tutuyorsa telefonu tutması doğal, et suya tutulmaz. Hele müslüman ülkedeki kesim teknikleriyle hiç tutulmaması gerek.

Telefonu niye yıkarsın ki?Üzülmedim açıkçası IP68 sertifikası var ama çeşme altında yıkayın diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…