iPhone 11 Ekran Süresinde "Technopat.net" 15 saat gözüküyor

Daha fazla  
Selamlar.
Bugün telefon ayarlarında dolaşırken ekran süresi sekmesine girdim ve dikkatimi bir şey çekti.
Ekran süresi technopat.net sitesi için 15 saat gözüküyordu. Telefonumda technopat.net veya technopat.net/sosyal'e hiç girmeme rağmen böyle göstermesi çok ilginç.
Nasıl düzeltebilirim, herhangi bir fikriniz var mı? Yoksa sadece technopat.net için sınır eklesem yeterli mi?
Cihaz: iPhone 11 64 GB.

ekran süresi1.PNG

ekran süresi2.PNG

ekran süresi3.PNG

Google yada ıCloud hesabınıza bağlı olarak en fazla Technopat üzerinde vakit geçirmişsiniz.
Google hesabım bağlı evet ancak Technopat'ta 15 saat geçirmişliğim hiçbir zaman olmadı, büyük ihtimalle de hiçbir zaman olmayacak :D.
Tutarsız oluyor bu formüle göre bakarsak.
Ayni Icloud hesabini bilgisayarda da kullaniyorsaniz normal hocam
Windows işletim sistemli PC'm var sadece. Dediğinizle pek alakalı olduğunu sanmıyorum.

Selamlar.
Bugün telefon ayarlarında dolaşırken ekran süresi sekmesine girdim ve dikkatimi bir şey çekti.
Ekran süresi technopat.net sitesi için 15 saat gözüküyordu. Telefonumda technopat.net veya technopat.net/sosyal'e hiç girmeme rağmen böyle göstermesi çok ilginç.
Nasıl düzeltebilirim, herhangi bir fikriniz var mı? Yoksa sadece technopat.net için sınır eklesem yeterli mi?
Cihaz: iPhone 11 64 GB.

Eki Görüntüle 1206064

Eki Görüntüle 1206065

Eki Görüntüle 1206066
Açık kalmış olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı