B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 25 Mayıs 2021 #1 Gördüğünüz gibi emoji tuşu altta. Bunu yukarı almamın bir yolu var mı? Cihazım iPhone 11. ayarları kurcaladım, bulamadım. iOS sürümüm güncel. Dosya Ekleri A6577051-F069-456B-BEE1-5E9738DE19D3.png 342,6 KB · Görüntüleme: 76
Gördüğünüz gibi emoji tuşu altta. Bunu yukarı almamın bir yolu var mı? Cihazım iPhone 11. ayarları kurcaladım, bulamadım. iOS sürümüm güncel.
OffenderB Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #2 Cihazınız Jailbreak'liyse bir Tweak biliyorum, değilse yapacak bir şey yok.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 25 Mayıs 2021 #3 OffenderB dedi: Cihazınız Jailbreak'liyse bir Tweak biliyorum, değilse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Cihazı dün sıfır aldım Jailbreak yapamam. Başka düzeltme ayarı vs yok mu?
OffenderB dedi: Cihazınız Jailbreak'liyse bir Tweak biliyorum, değilse yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Cihazı dün sıfır aldım Jailbreak yapamam. Başka düzeltme ayarı vs yok mu?
OffenderB Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Barış Turan dedi: Cihazı dün sıfır aldım Jailbreak yapamam. Başka düzeltme ayarı vs yok mu? Genişletmek için tıkla... 14.5.1 için Jailbreak aracı bulunmuyor zaten. Kendi cihazımdan kontrol edip geri dönüş yapacağım.
Barış Turan dedi: Cihazı dün sıfır aldım Jailbreak yapamam. Başka düzeltme ayarı vs yok mu? Genişletmek için tıkla... 14.5.1 için Jailbreak aracı bulunmuyor zaten. Kendi cihazımdan kontrol edip geri dönüş yapacağım.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 25 Mayıs 2021 #5 OffenderB dedi: 14.5.1 için Jailbreak aracı bulunmuyor zaten. Kendi cihazımdan kontrol edip geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... iOS 14.6 kurulu şu anda.
OffenderB dedi: 14.5.1 için Jailbreak aracı bulunmuyor zaten. Kendi cihazımdan kontrol edip geri dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... iOS 14.6 kurulu şu anda.
OffenderB Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #6 Dediğim gibi, bir şey bulamadım. Fakat iOS 14.6 için Jailbreak çıktığı zaman tweak adıyla beraber burada paylaşabilirim dilerseniz.
Dediğim gibi, bir şey bulamadım. Fakat iOS 14.6 için Jailbreak çıktığı zaman tweak adıyla beraber burada paylaşabilirim dilerseniz.
B Barış Turan Hectopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 263 Çözümler 3 25 Mayıs 2021 #7 OffenderB dedi: Dediğim gibi, bir şey bulamadım. Fakat iOS 14.6 için Jailbreak çıktığı zaman Tweak adıyla beraber burada paylaşabilirim dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapmayı düşünmüyorum cihazıma teşekkür ederim.
OffenderB dedi: Dediğim gibi, bir şey bulamadım. Fakat iOS 14.6 için Jailbreak çıktığı zaman Tweak adıyla beraber burada paylaşabilirim dilerseniz. Genişletmek için tıkla... Jailbreak yapmayı düşünmüyorum cihazıma teşekkür ederim.
OffenderB Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #8 Barış Turan dedi: Jailbreak yapmayı düşünmüyorum cihazıma teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. İyi günler dilerim.
Barış Turan dedi: Jailbreak yapmayı düşünmüyorum cihazıma teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. İyi günler dilerim.