WizardTR Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 702 Çözümler 1 6 Haziran 2024 #11 Furkan1461 dedi: Kozmetik, hafıza, aksesuar vs. Genişletmek için tıkla... 128 gb hiç bi çiziği yok siyah Ulunay dedi: 17K'ya zor. Muhtemelen 14-15'i zorlarlar. Siz ne kadar düşük fiyatla giderseniz telefoncular o kadar aşağı çekiyor fiyatı... Genişletmek için tıkla... Satmam ki hayatta o fiyata zaten 17 binden 1 tl aşağı
Furkan1461 dedi: Kozmetik, hafıza, aksesuar vs. Genişletmek için tıkla... 128 gb hiç bi çiziği yok siyah Ulunay dedi: 17K'ya zor. Muhtemelen 14-15'i zorlarlar. Siz ne kadar düşük fiyatla giderseniz telefoncular o kadar aşağı çekiyor fiyatı... Genişletmek için tıkla... Satmam ki hayatta o fiyata zaten 17 binden 1 tl aşağı
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.199 Makaleler 5 Çözümler 20 6 Haziran 2024 #12 Öncelikle geçmiş olsun hocam, piyasasını araştırın garantili olanların, telefoncuya giderken acil lazım vs. de demeyin, model yükselteceğim vs. kaça alırsınız diye sorun? 12 Mini'yi öyle satmıştık.
Öncelikle geçmiş olsun hocam, piyasasını araştırın garantili olanların, telefoncuya giderken acil lazım vs. de demeyin, model yükselteceğim vs. kaça alırsınız diye sorun? 12 Mini'yi öyle satmıştık.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Haziran 2024 #13 WizardTR dedi: Telefoncular kaça alır hocam bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Telefoncuda sakın satmayın bir keresinde bilgisayar fiyatı olarak bana 5K vereyim demişti aynı bilgisayarı 20k ya Letgo'da sattım.
WizardTR dedi: Telefoncular kaça alır hocam bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Telefoncuda sakın satmayın bir keresinde bilgisayar fiyatı olarak bana 5K vereyim demişti aynı bilgisayarı 20k ya Letgo'da sattım.