iPhone 11 eski sürüme nasıl dönüş yapılır?

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, dün gece telefonum iOS 26'yı otomatik olarak yüklemeye başladı ve iptal edemedim. Liquid glass denilen saçmalık hiç hoşuma gitmediği için önceki sürüme dönmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ve telefonun kilitlenmesi gibi riskler var mı?

Hocam zamanında IP11'e iOS 26 beta döneminde bir anlık hevesle indirip pişman olmuştum. YouTube'dan araştırarak bilgisayara bağlayıp bazı programlarla format atıp iOS 18 sürümüne geri getirmiştim. Tabii cihaza format atmak zorunda kalmıştım. Biraz YouTube'dan araştırarak bulabilirsiniz.

Eğer iOS 18 halen imzalıysa yani tam destek çekilmemişse ıpsw sitesinden cihazınıza uygun sürümü indirip recoveryden kurabilirsiniz PC şart Jailbreak'de işe yaramıyor maalesef bu durum için.

ipsw.me sitesinde cihazınızda hâlen imzalı iOS 18 sürümü varsa kurabilirsin. Tabii ki kurmak için bilgisayar gerekli.

Eğer iOS 18 halen imzalıysa yani tam destek çekilmemişse ıpsw sitesinden cihazınıza uygun sürümü indirip recoveryden kurabilirsiniz PC şart Jailbreak'de işe yaramıyor maalesef bu durum için.

Jailbreak'e zaten gerek yok ki Jailbreak deninen kavram böyle bir şey değil 3UTools'tan çok basit bir şekilde iOS 18.6 veya 7'ye dönülebilir

Jailbreak'e zaten gerek yok ki Jailbreak deninen kavram böyle bir şey değil 3UTools'tan çok basit bir şekilde iOS 18.6 veya 7'ye dönülebilir.

Jailbreak tweakslarını pek bilmiyorum ama bir şeyler ekleyebiliyorsun pek bilgim IOS'ta halihazırda Android ile alakam olduğu için garanti olsun diye öyle yazdım Android özgürlüktür

İpsw. Me sitesinde cihazınızda hâlen imzalı iOS 18 sürümü varsa kurabilirsin. Tabii ki kurmak için bilgisayar gerekli.

Dediğiniz sitede imzalı iOS 18 var ama bilmiyorum yine de brick yer diye korkuyorum.

Dediğiniz sitede imzalı iOS 18 var ama bilmiyorum yine de brick yer diye korkuyorum.

İmzalı doğru sürümü indirip herhangi bir bağlantı kesilmesi yaşamazsanız brick veya bootloop olmaz en önemlisi cihazınıza uygun olup imzalı olması.

Hocam video önerebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verileri yedeklemeyi unutmayın videoyu önizledim sadece siz detaylı bakın.

sorumluluk size aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…