burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #11 Bumblebeeee dedi: Sürprizbozan: video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Verileri yedeklemeyi unutmayın videoyu önizledim sadece siz detaylı bakın. sorumluluk size aittir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, yaptıktan sonra duzenlerim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2025
Bumblebeeee dedi: Sürprizbozan: video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Verileri yedeklemeyi unutmayın videoyu önizledim sadece siz detaylı bakın. sorumluluk size aittir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, yaptıktan sonra duzenlerim.
Egemen_B Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #12 burakk7 dedi: Teşekkürler hocam, yaptıktan sonra duzenlerim. Genişletmek için tıkla... hocam yapabildiniz mi ?
burakk7 dedi: Teşekkürler hocam, yaptıktan sonra duzenlerim. Genişletmek için tıkla... hocam yapabildiniz mi ?
burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #13 Egemen_B dedi: Hocam yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kabloyla bilgisayara bağlayınca sürekli bağlantı kopuyordu, formatlanmasıyla da uğraşmak istemedim. Saydamlığı azalt ayarını açtım o şekilde kullanıyorum.
Egemen_B dedi: Hocam yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kabloyla bilgisayara bağlayınca sürekli bağlantı kopuyordu, formatlanmasıyla da uğraşmak istemedim. Saydamlığı azalt ayarını açtım o şekilde kullanıyorum.