iPhone 11 "Face ID kullanılamıyor" hatası

kckerem10

Centipat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 11 telefonum var Face ID de herhangi bir sorun yoktu. Fakat telefonu sıfırladıktan sonra "Face ID kullanılamıyor" hatası almaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Donanımsal mıdır yoksa sıfırlamanın bir etkisi olmuş mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iPhone 11 telefonum var Face ID de herhangi bir sorun yoktu. Fakat telefonu sıfırladıktan sonra "Face ID kullanılamıyor" hatası almaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Donanımsal mıdır yoksa sıfırlamanın bir etkisi olmuş mudur?
Face ID'yi sıfırlayıp deneyin.

Herhangi bir Face ID yok ama şu an hiç kuramadım yani bir de yüz ayarlama kısmına girdiğimde bir sorun olmuyor taki yüzümü görene kadar sonrasında hatayı veriyor.
Kameradan dolayı,kamera odak noktası sorun olmuş olabilir mi? Telefonunuzu yedekleyip,fabrika ayarlarınıza döndürün. Daha sonra yeniden deneyin. Eğer düzelmezse,kamera odağında sorun var demektir.

Kameradan dolayı, kamera odak noktası sorun olmuş olabilir mi? Telefonunuzu yedekleyip, fabrika ayarlarınıza döndürün. Daha sonra yeniden deneyin. Eğer düzelmezse, kamera odağında sorun var demektir.
Fabrika ayarlarına döndürdüm fakat yine olmadı. Ön kamera bulanıktı zaten beyaz nokta gibi bir şeyler var ondan kaynaklı olabilir mi?

Fabrika ayarlarına döndürdüm fakat yine olmadı. Ön kamera bulanıktı zaten beyaz nokta gibi bir şeyler var ondan kaynaklı olabilir mi?
Bence oda işin içinde olduğu için 'genel bir kamera sorunun var' dostum. Bence garantiye götürmelisin.

Bu sorun genelde Face ID'de yüzünü okuyan sensörden çıkar. Eğer problem oysa şanslısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı