iPhone 11 garantiye gönderilirse rengi değiştirilir mi?

Selam. Ekim ayında iPhone 11 satın aldım ve rengi çok kötü geldi yani beğenmiyorum. İnternette araştırma yaptım, garantide renk değişimi vb oluyor galiba. Olması mümkün mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Bence olmaz çünkü telefon sağlam bir sorunu yada kusuru yok zevkinize göre değişmezler diye düşünüyorum.

Bence olmaz çünkü telefon sağlam bir sorunu ya da kusuru yok zevkinize göre değişmezler diye düşünüyorum.

Sorunu mevcut aşırı ısınma ve ekran kenarına aşırı toz giriyor arka kısım içinde geçerli bu bu bahanelerle gitsem renk değişimide istesem olur mu acaba?

Telefonda üretimden kaynaklı bir arıza var ise cihazın değişimi yapılır ve ellerinde olan renk gönderilir.
ya da sana sorulur.
Ama sen göz zevkin için böyle bir şey talep edemezsin.

Telefonu arızadan dolayı birebir değiştirdiklerinde bile aynı renk aynı model verirler. Telefonu boyayamayacakları için değiştirmeleri gerek ki arızası yoksa pek mümkün değil bence.

Sorunu mevcut aşırı ısınma ve ekran kenarına aşırı toz giriyor arka kısım içinde geçerli bu bu bahanelerle gitsem renk değişimide istesem olur mu acaba?
Sorunu çözerler ama renk olarak hangisi varsa onu verirler size seçim hakkı sunmazlar sonuçta resmi bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…