iPhone 11 geniş açı kamera camını değiştirmek önemli mi?

kavun35

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, geniş açı kameranın camı yok. Sadece önünde camı var ama bir sıkıntı yok kamerada. Ana kamera çok nadiren titreme yapıyor. Sizce sadece camı değiştirmeli miyim yoksa ikisini de halletmeli miyim? Bütçem biraz kısıtlı.

Sık kullanıyorsan değiştir. Yok benim şu anlık işimi görüyor dersen bir süre daha gider. Tamamen titremeye başladığı vakit değiştirme zamanın geldiği anlarsın.

Sık kullanıyorsan değiştir. Yok benim şu anlık işimi görüyor dersen bir süre daha gider. Tamamen titremeye başladığı vakit değiştirme zamanın geldiği anlarsın.

Şu an geniş açı kamerasını mı değiştireyim.

Geniş açıda cam yok sadece koruma camı var.

Orada sorun yoksa bu lens koruyucular var ondan alıp oraya takarsın bana kalsa ana kameranı değiştir. İleride arızası daha çok artabilir. Bu iPhone 11 kameraları kronik sorunlu.

Lens koruyucu var üstünde ama ileride oda sıkıntı yaratır gibi ne kadardır fiyat olarak cam sadece.

Orada sorun yoksa bu lens koruyucular var ondan alıp oraya takarsın bana kalsa ana kameranı değiştir. İleride arızası daha çok artabilir. Bu iPhone 11 kameraları kronik sorunlu.
Kamerayı değiştirecek bütçem çok yok bide zaten çok nadir yapıyor geniş açı camı değişsem sadece maliyeti ne olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı