iPhone 11 günde kaç kere şarj edilmeli?

Anex009

Hectopat
Daha fazla  
Normalde PC oyuncusuyum. Telefonda pek oyun oynamam. Arkadaşlar yükletti oynuyoruz her gün neredeyse telefon oyun oynamadan önce 1 kere şarja takıyorum. Oyun yükleyince günde 2-3 kere şarja takıyorum pil sağlığını çok etkiler mi? Hassasım böyle konularda.

Şarjda oynama ve telefona aşırı yük bindirme. Sürekli oynuyorsan eğer oyunu pil sağlığın hızlı düşer.

Şarjda oynama ve telefona aşırı yük bindirme. Sürekli oynuyorsan eğer oyunu pil sağlığın hızlı düşer.

Hocam sürekli oynamıyorum 1 2 el atıp çıkıyoruz daha sonra girersek yine 1 2 el atıyoruz ısınma sorunu biraz fazla telefonda.

Hocam sürekli oynamıyorum 1 2 el atıp çıkıyoruz daha sonra girersek yine 1 2 el atıyoruz ısınma sorunu biraz fazla telefonda.
Eğer hemen ısınıyorsa grafik ayarlarından kaynaklı olabilir. Grafiklerini düşürmeyi dene.

Hocam ben sizin şarjının ne kadar yettiğini sormadım.

E buradan kendin için yorum çıkart diye yazdım, ne yazdığını okudum ve anladım sen de şunu anla diye yazdım; sürekli şarja takıyorsun çünkü çok fazla oyun oynuyorsun normal kullanımda günde 1 defa şarj yetiyor yani sürekli şarja takmak istemiyorsan oyun oynama.

Canın nasıl istiyorsa öyle kullan, 3 günlük dünyada kimsenin yaşama garantisi yokken senin 3 kuruşluk pil için psikolojini yıpratmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…