iPhone 11 hala alınır mı?

Hocam hala iOS 18 alıyor desteği hala devam eden bir telefon kamerası o fiyata satılan tüm Android telefonları yere gömer hala akıcı ve hızlı 4 5 sene daha uygulama desteği almaya devam edecek.

iPhone 11'in 64 GB sifir modeli 21 bin TL, 128 GB modeli 30 bin lira.

21 bine S23 FE

30 bin liraya S23 var. iPhone hangi telefonlari yere gomuyor yazsana bir

Yani söylediğinize göre iPhone 11'in kamerası kendinden düşük fiyatlı olan S22 ve S23feden iyi?

21 bine S23 FE.

21 bine S23 FE.

Hocam testlerini izledim kamera konusundaki farklar çok az hatta 11 daha başarılı benim eski telefonum 11'di şu an 14 kullanıcısıyım gayet akıcı ve kullanışlı bir telefon nesi kötü hala anlayamıyorum.

Telefon kötü değil rakipleri çok güçlü. Ayrıca kamerada bariz farklar var hocam siz anlayamamışsınız.(kötü anlamda demedim gerçekten fark bariz)

Hocam hala iOS 18 alıyor desteği hala devam eden bir telefon kamerası o fiyata satılan tüm Android telefonları yere gömer hala akıcı ve hızlı 4 5 sene daha uygulama desteği almaya devam edecek.​
Çok yüksek ihtimalle IOS 18, iPhone 11'e gelecek olan son IOS sürümü. Bu nedenle destek süresinin sonuna gelmiş bir cihaz ifadesini kullandım.​

Kamerası için düşünüyorum Instagram içerik için falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…