WhatsApp, 11 senelik iPhone 5S'e bile yüklenebiliyor. Android savunacağım diye de b*kunu çıkarmayın.
Soruya gelecek olursak, alınmaz. Yerine daha iyi bir Android alınabilir. S21 mantıklı seçim olur diye düşünüyorum. S22 de bulunabilir ama batarya performansı rezalettir. Onun dışında çok iyi cihaz diyebilirim.
Alınabilir hocam takasla dediğiniz gibi arkadaşlar direk nakit satın alımlarından bahsetmiş çoğunlukla ileride upgrade edeceğim demişsiniz zaten satması da android'e göre kolay olur ve çok değer kaybetmez.
Çok garip gruplar var hocam çoğu kişi olaya bakmadan iphone alınmaz diyen grup var fiyat performans grup var iphone alacak parası olmadığı için iphone kötüleyenler var bilgili olanlar var android tayfa var apple tayfa var herkes birbirine laf atıyor her seferinde objektif olan yok.
Alınabilir hocam takasla dediğiniz gibi arkadaşlar direk nakit satın alımlarından bahsetmiş çoğunlukla ileride upgrade edeceğim demişsiniz zaten satması da Android'e göre kolay olur ve çok değer kaybetmez.
Teşekkür ederim hocam dün gece birebir deneyimleme şansım oldu iki arkadaşımda da vardı ellerinden alıp kurcaladım. kamerası, akıcılığı hoşuma gitti şahsen bir iki seneye de 13 üzeri geçeceğim. şu an telefonum kasıyor, maddi açıdan da sıkıntıdayım bir fırsat çıktı değerlendirdim herkese de teşekkür ederim tekrardan.