iPhone 11 hâlâ alınır mı?

Selamlar! Öğrenci olduğum için param iPhone 11'e yetiyor. Ne dersiniz alınır mı?

Hocam ben şu anda iPhone 11'den yazıyorum. 2 yıldır kullanıyorum hala iyi telefon fakat telefonum olmasa alır mıydım almazdım. Eskidi artık ve güncelleme almayı da kesecek yakında zaten. İkinci el çok ucuza bulamadığın taktirde alınmaz. Hele ki 0 alacaksan o fiyatlara Android daha iyi telefon bulabilirsin.

Selamlar! Öğrenci olduğum için param iPhone 11'e yetiyor. Ne dersiniz alınır mı?

İyi bir iPhone istiyorsan min iPhone 13'e yönelmen lazım ve iPhone 13 ort 35k. Eğer benim 11 alacak bütçem var daha üstüne çıkamam, Android telefon almak zorundasın.

Selam neredeyse 6 senelik bir telefonu almanın pek akıl karı olmadığı şu zamanlarda paranızla rezil olmamanız için almanızı önermem Android kanadına kaymanız sizin için daha mantıklı ve akıllıca olur fanboy olmayın mantıklı olanı yapın unutmayın hiçbir firma sizin veya babanızın hayrına çalışmıyor ve çoğu marka bana sorarsanız fiyatlarını hak etmiyor istisnalar harici o yüzden paranızla daha az rezil olcağınız bir telefon almanızı öneririm iyi akşamlar dilerim efendim

Kesinlikle alınmaz, o fiyata alabileceğiniz en kötü telefon iPhone 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…