iPhone 11 hâlâ alınır mı?

Bütçe
30000
Bence de mantıklı geldi sağ ol.

Ben onun yerine yurt dişi 15 Pro almak daha mantıklı olmaz mı hocam.
Yurtdışı ölü yatırım hiçbir mantığı yok. Garantiden ücretli/ücretsiz yararlanamıyorsun, 4 ay telefonun şebekesi çekmiyor, satmak istediğinde ciddi değer kaybı oluyor vs.

Nasıl yani?

Lütfen iPhone'dan vazgeç artık, o paraya iPhone almanın hiçbir mantığı yok. 30 bin bütçe ile S23 al keyfine bak. S24 FE de olabilir.

Lütfen iPhone'dan vazgeç artık, o paraya iPhone almanın hiçbir mantığı yok. 30 bin bütçe ile S23 al keyfine bak. S24 FE de olabilir.
Çok mantıklı dediğiniz

Yani telefon Apple beni ençok çezbeden tasarım ve iOS fazla oyun oynayan birisi değilim sadec sosyal medya arada PUBG oynayan birisiyim.
Apple sizi en çok cezbeden tasarım ama fazla paranız yoksa iPhone kullanmanız mantıklı değil, dediğim gibi S23 ya da S24 FE iPhone 14'ü bile tokatlayabilecek telefonlar iken 11-12 falan bakmanız pek doğru değil.

Yani telefon Apple beni ençok çezbeden tasarım ve iOS fazla oyun oynayan birisi değilim sadec sosyal medya arada PUBG oynayan birisiyim.
Tabii ki de haklısınız ben de tasarım ve yazılım açısından aynıı fikirdeyim ama bütçeniz ortada isterseniz 2. El 13 pro falan alın bu bütçede

30k bütçeye sıfır şartsa 13 alıp daha uzun kullanabilirsin.

Arkadaşin dediği kafama yattı mantıklı bence sizce nasıl.

Apple sizi en çok cezbeden tasarım ama fazla paranız yoksa iPhone kullanmanız mantıklı değil, dediğim gibi S23 ya da S24 FE iPhone 14'ü bile tokatlayabilecek telefonlar iken 11-12 falan bakmanız pek doğru değil.

11 12'den vazgeçtim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…