iPhone 11 hala almaya değer mi?

mamituna16

Hectopat
Kararsız kaldım almaya değer mi yoksa farklı telefonlara mi yönelmeli? Benim için önemli olan kamera arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kararsız kaldım almaya değer mi yoksa farklı telefonlara mi yönelmeli? Benim için önemli olan kamera arkadaşlar.

Hayır, değmez. Kamera için bile olsa ekranı kötü ve ömrü yavaş yavaş doluyor. Alternetifler daha mantıklı olur.

Apple bir ara davalık olmuştu eski cihazları yavaşlatıyorlar diye. Aslı nedir bilmiyorum ama bence alınmaz gibi

Hocam kesinlikle değmez tahmini olarak 2025-2027 arası desteği bitecek bir telefondan bahsediyoruz başka markalara yönelmenizi öneririm.

Alınmaz tabii ki. O fiyatta daha iyileri var ayrıca yakında desteği kesilecek.

Hocam kesinlikle değmez tahmini olarak 2025-2027 arası desteği bitecek bir telefondan bahsediyoruz başka markalara yönelmenizi öneririm.

Evet değmez ama yaklaşımınız yanlış bence. Sonuçta 2019 yılında çıkan bir telefon ve 2025 bile bence yüksek bir tarih. Güncelleme bakımından değil de kamera, işlemci, batarya gibi nedenlerden alınmaz.

hocam bi yerde okumuştum iPhone sürekli eski modelleri yavaşlatıyor diye sizin dediğiniz doğru ama yeni özelliklerin eklenemeyeceği bir telefonu neden almak istersin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…