Hocam bir yerde okumuştum iPhone sürekli eski modelleri yavaşlatıyor diye sizin dediğiniz doğru ama yeni özelliklerin eklenemeyeceği bir telefonu neden almak istersin ki?
Hocam İOS desteğini kesti. Artık bu modele güncelleme gelmeyecek diye duydum. Ama bu dediğim Iphone X için de geçerli olabilir. Bilen birinden yardım almanız ve iyice araştırmanız gerekir.
Hocam bir yerde okumuştum iPhone sürekli eski modelleri yavaşlatıyor diye sizin dediğiniz doğru ama yeni özelliklerin eklenemeyeceği bir telefonu neden almak istersin ki?
Hocam iOS desteğini kesti. Artık bu modele güncelleme gelmeyecek diye duydum. Ama bu dediğim iPhone X için de geçerli olabilir. Bilen birinden yardım almanız ve iyice araştırmanız gerekir.
Evet değmez ama yaklaşımınız yanlış bence. Sonuçta 2019 yılında çıkan bir telefon ve 2025 bile bence yüksek bir tarih. Güncelleme bakımından değil de kamera, işlemci, batarya gibi nedenlerden alınmaz.
Tamam da sen o telefonu 2019'da degil 2023'te aliyorsun. Dolayisiyla gecmiste 4 yil guncelleme almis olmasi seni baglamiyor, seni satin aldiktan sonraki sure bagliyor. Hatta senin dusundugun gibi dusunursek bu sefer de "Neden 2019 cihazini 2023'te alayim?" sorusu ortaya cikiyor.
Hocam İOS desteğini kesti. Artık bu modele güncelleme gelmeyecek diye duydum. Ama bu dediğim Iphone X için de geçerli olabilir. Bilen birinden yardım almanız ve iyice araştırmanız gerekir.
evet hocam google playde uygulamaları var hatta bunun gibi ama bunlardan tam verim almak istiyorsanız IOS calcutor, IOS camera gibi bir sürü IOS temalı program yüklemeniz lazım
Evet hocam Google playde uygulamaları var hatta bunun gibi ama bunlardan tam verim almak istiyorsanız iOS calcutor, iOS camera gibi bir sürü iOS temalı program yüklemeniz lazım.