iPhone 11 hızlı pil tüketimi

Dün hocam 100%-20%Şarj arası otomatik kilidi kaldırdım ve test etmek için ekranı açıp bıraktım 5saat20dk Ekran süresi gördüm iphone 11 kullanıyorum,sizce bu durum normal midir? (parlaklık full)

Peki hocam var mıdır bir önerdiğin video ayar falan izleyip uygulayayım.

Hocam herhangi bir batarya ayarı yapmadım şuan da memnun olduğum için. Oyun falan oynamadığım için bana rahat yetiyor. Eğer istiyorsanız şu videodan yararlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şuan şarjım 23 ve 6 saat 51 dakika ekran süresi almışım. Tek şarjda. Tabi oyun falan oynamıyorum bana çok rahat yetiyor.

Hocam videoyu izleyeceğim,deneyeceğim.Benı otomatik kilidi kaldırdım ve test etmek için ekranı açıp bıraktım ana ekranda,full parlaklıkta 100%-20%Şarj arası 5saat20dk Ekran süresi gördüm iphone 11 kullanıyorum,sence napabilirim bir sıkıntı var mı,garantiye falan yollamalı mıyım ? Ayrıca sen hocam yüzde kaç parlaklıkta kullanıyorsun

Bir arkadaş telefonu her zamanki gibi şarj etmezsen hemen şarjı bitiyor. Şöyle ki her zaman yatmadan şarja takarım, sabah aynı saatte alırım. Yani aynı saatte şarja takıp aynı saatte şarjdan çıkarmak çok önemli onu fark etmiş oldum. Telefon kendisini ona göre ayarlıyor ve şarjı ona göre dolduruyor diye bir cevap verdi bana sence bu etkiler mi yani çabuk bitme bundan kaynaklı olabilir mi ?

Son düzenleme:

Hocam ful parlaklıkta o ekran süresi normal. Ben genellikle yarıda kullanıyorum.

Hocam ful parlaklıkta o ekran süresi normal. Ben genellikle yarıda kullanıyorum.
Peki sağol anladım hocam.Bir de bu üstteki dediğim şey hakkında ne diyorsun bu belli saatlerde şarja takma durumu,aynı saatte çıkarıp takmak vesayre bu şarjın gün içinde daha uzun gitmesini olumlu yönde etkiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…