iPhone 11 için aksesuar önerisi

cokmerakli

Hectopat
Bir arkadaşım iPhone 11 telefon almış. İçinden adaptör ve kulaklık çıkmadı diyor. Trendyol sitesinden adaptör, kablosuz kulaklık ve telefonuna uyumlu uygun fiyatlı kılıf istiyor. Adaptör fiyatları pahalı da var ucuz da diyor kafası karışmış. Sadece Trendyol sitesinden olacak şekilde uygun fiyatlı sağlam ürünler önerebilir misiniz? En ucuz fiyatlı ama kaliteden ödün vermeyen ürünler istiyoruz. Kaliteli olacaksa fiyat artabilir ama çok pahalı bütçede yoktur.

Son düzenleme:

Adaptör
AirPods 2.nesil
AirPods 3.nesil
Kulaklık olarak ekstra konu açarsanız daha iyi yardımcı oluruz. Bluetooth herhangi bir kulaklık alabilirsiniz. Kulaklık noktasında hangi tip ve hangi marka istendiği önemli. Ben Apple'ın kulaklığını paylaştım.

Apple orijinal adaptör çok gereksiz masraf olur.
Bu ürün yeterince işini görecektir. Fakat Trendyol kısmını anlayamamakla birlikte, Amazon'dan isterse bu ürün 50 TL daha ucuz.
Yukarıda arkadaş hep Apple ürünleri atmış, siz uygun fiyatlı demişsiniz. Bize açıklamanız lazım ne istediğinizi, ne kadar bütçe olduğunu ki ona göre öneri yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli ama ucuz olmasını istiyoruz. Orjinal sarj adaptörü daha iyiyse hızlı sarj edecekse olabilir ama kablosuz kulaklıklar binlerce lira çok pahalı geldi. Herhangi bir kulaklık olabilir bu telefona uygun çünkü giriş yeri farklıymış galiba.

Arkadaşınızın Trendyol takıntısını pek anlayamadım. Hediye çeki falan mı var? Ben böyle kaliteli ürünler alacaksam Trendyol'dan uzak dururdum şahsen. Bin bir çeşit satıcı var, hangisi orijinal hangisi değil güven olmuyor pek. Satıcıların hepsi için konuşmuyorum, tabii ki işinin ehli olanlar var. Ama Amazon gibi farklı sitelerden daha ucuza bulabilme ihtimaliniz var, orijinallik konusunda da kafanız rahat eder hem.

Son düzenleme:
Orjinal her zaman daha iyidir ama bu attığım linkteki ürünler de fazlasıyla yeterli. Akım koruma, şarj durdurma vs. korumalar bunlarda da var. Arkadaşlar yukarıda gülmüş, beyinleri ufak olduğu için, arada 100 TL fiyat farkı varken az gibi gördüklerine göre zenginler de onlara komik gelmiş. Şahsen kendimde attığım adaptörü kullanıyorum, apple'ınki ile aynı değerleri görüyor. Giriş farklı tabii de siz zaten kablosuz arıyorsunuz.
Kulaklık olarak bu var fakat gene hepsiburada da 100TL daha uygun.
Ya da bu ürün. F/P ürünleri benim araştırdığım kadarıyla. Sizde inceleyebilirsiniz. Hatta Mert Bayantemur diye bir youtuber var o direk bu ikisini karşılaştırdığı bir videosu var, onu izleyerek daha iyi bilgi edinebilirsiniz.
Kılıf konusunda da deneyerek görürsünüz, beğendiğiniz ürünü alın. Ama bence internetten almadan önce telefoncular caddesi gibi bir yere gidin, kılıfları deneyin hangisi daha hoşunuza giderse onu internetten sipariş verirsiniz daha ucuzsa.
Bari MFi lisanslı ürünler önerseydiniz.
Siz önerseydiniz gereksiz tatava yapacağınıza ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…