iPhone 11 için hızlı şarj tavsiyesi

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 11 cihazım için sağlam ve güvenilir fiyat performans hızlı şarj adaptörü ve kablosu arıyorum. Bu konuda pek bilgim olmadığı için birkaç soru da soracağım.
Telefonu hızlı şarj etmek batarya ve cihazın ömrüne etkisi olur mu?
Sadece hızlı şarj adaptörü alıp kendi orijinal kutusundan çıkan kablosunu kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba ben de iPhone 11 kullanıcısıyım. Öncelikle bütçe belirtirseniz yardımcı olurum. Apple'ın kendi sitesinde yazdığı kadarıyla aktarıyorum. iPhone cihazların pil ömrü doldur boşalt olarak hesaplanmıştır. 500 doldur boşalttan sonra pil sağlığında ve performansta düşmeler gözükebilir. Pil sağlığı yüzde 80'in altında problem yaşatıyormuş. Ayriyeten hızlı şarjın pil sağlığına etkisi normal şarjla aynı. Doldur boşalt zamanına göre hesaplandığı için farkı yok deniyor. Tabi bunlar Apple lisanslı kablolar ve şarj cihazları için geçerli. 2. sorunuza gelecek olursak maalesef kutudan çıkan kablo hızlı şarjı desteklemiyor. Ancak ben iPad şarj aleti kullanıyorum kutudan çıkan kabloyla beraber hızlı şarj oluyor. Yani o konuda tam bir bilgim yok ama kablo kesinlikle desteklemiyor.
Spigen 18W aldım oldukça memnunum. Tabi bir de kablo almanız gerekiyor.

Spiegen marka iyidir bu arada rahatlıkla alabilirsiniz.

Spigen 18W aldım oldukça memnunum. Tabi bir de kablo almanız gerekiyor.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Spigen markası dediğiniz gibi kaliteli, daha önce hiç bu markayı kullanmadım fakat oldukça iyi yorumları ve kullanıcı deneyimleri mevcut. Belirttiğim linkteki adaptörü ve kabloyu satın alacağım herhangi bir uyumsuzluğu var mı kontrol eder misiniz?
Spigen Adaptör
Spigen Kablo

Gayet uygundur hocam fiyat konusunda sıkıntınız yoksa güzel aletler. Apple'ın kendi sitesinde 18 W veya daha güçlü hızlı şarj desteği mevcuttur yazıyor. Belki kabloyu biraz daha uzun alabilirsiniz tabii kullanım amacınıza göre değişir kişisel bir yorum. Şimdiden hayırlı olsun ürünleri kullandıktan sonra deneyim olarak da paylaşırsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoya bakabilirsiniz. Sanırım burada 18 W adaptörün 27 W adaptörden çok farkı olmadığını söylüyor. Gereksiz para vermeyin diye söylüyorum.

Evet videoyu inceledim pek farkı yokmuş. 18w adaptör ile Bu kabloyu satın alacağım fakat kablonun açıklamasında ve yorumlarda hızlı şarj destekli olup olmadığını göremedim. Destekliyor mu bu kablo?

Sorularınızı Spigen WhatsApp numarasına sorarsanız çok yardımcı oluyorlar tavsiye ederim. Hem daha kesin bilgi almış olursunuz.

Evet videoyu inceledim pek farkı yokmuş. 18W adaptör ile Bu kabloyu satın alacağım fakat kablonun açıklamasında ve yorumlarda hızlı şarj destekli olup olmadığını göremedim. Destekliyor mu bu kablo?

@abdev arkadaşımızın dediğini yapın hocam en iyi bilgiyi onlar sağlar denildiği gibi ilgililer de yalnız kablo klasik usb girişli Type-C kafa almayın bunu alacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…