iPhone 11 için iOS 17 şu anda nasıl?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, iOS 17 ilk çıktığında geçilir mi diye konu açmıştım. Bu da bir benzer konusu tadında olacak, şu anda aktif kullanan arkadaşlar artıları ile eksileri şeklinde bilgi verebilirler mi?

Dostlar selam, iOS 17 ilk çıktığında geçilir mi diye konu açmıştım. Bu da bir benzer konusu tadında olacak, şu anda aktif kullanan arkadaşlar artıları ile eksileri şeklinde bilgi verebilirler mi?

SE 2 aynı işlemciye sahip ve sıkıntı cıkarmıyor ama iPhone 11 de durum farklı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Annem iPhone 11 kullanıyor. Bir sorun yaşadığını söylemedi. Artı olarak tasarım özelliklerin dışında öyle artıları falan yok. AirDrop özellikleri geliştirilmiş, onu da 40 yılda bir kullanıyorsun. Tasarım değişiklikleri için bile geçilebilir. 13 kullanıyorum şu ana kadar tek yaşadığım sorun çok nadir de olsa olduğunda sürekli olarak arayüz FPS’ini düşürüyor. Telefonu yeniden başlattığın zaman da çözülüyor. Büyük bir sorun değil yani.

Ha bir de unutmuşum ekliyorum. iPhone 11 ve 13 için bazen şarj almama durumu oluyor. Nadir de olsa iOS 17 ile bazı kullanıcılar bu sorunu yaşıyor. Ben de yaşıyorum. Ama annem yaşamıyor.

Hâla sorunlu. Benim açtığım konuya bir göz atabilirsiniz.

Hem performans, hem batarya, hem de ısınma konusunda büyük sıkıntılar var. Hâla geçilecek bir sürüm değil. Geçtim, sonra iOS 16'ya geri döndüm.

Benim ısınma sorunlarımı çözdü şahsen. Ayrıca pil tüketimi konusunda da iyileştirmeler gözüme çarpıyor. Ancak kasmalar ve takılmalar çok fazla. Özellikle klavye kullanımında rahatsız edebiliyor.

Batarya sıkıntıları var. FPS düşüşleri var. Bir zaman sonra cihaz şu uyarıyı veriyor (bana verdi):

"iPhone yeni iOS sürümüne güncellendiğinden beri daha fazla güç tüketti."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…