K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #1 Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu?
Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu?
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 K4anG dedi: Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu? Genişletmek için tıkla... Olmayabilir çünkü sürümler 2 3 yılda bir çıkartıyorlar diye biliyorum o cihaza değmez bence. K4anG dedi: Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu? Genişletmek için tıkla... Normal olarak kullansanız daha sağlıklı olabilir. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu? Genişletmek için tıkla... Olmayabilir çünkü sürümler 2 3 yılda bir çıkartıyorlar diye biliyorum o cihaza değmez bence. K4anG dedi: Uncover kurdum fakat unsupported diyor. Sürüm 14'e kadar geçerliymiş. Sürüm 18 için farklı bir alternatif yok mu? Genişletmek için tıkla... Normal olarak kullansanız daha sağlıklı olabilir.
KS KS K4anG Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #3 XaresL dedi: Olmayabilir çünkü sürümler 2 3 yılda bir çıkartıyorlar diye biliyorum o cihaza değmez bence. Normal olarak kullansanız daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal olarak crack uygulama nasıl yükleyeceğim ki. Telefonda zaten kayıtsız yurt dışı. Artı 0 Eksi
XaresL dedi: Olmayabilir çünkü sürümler 2 3 yılda bir çıkartıyorlar diye biliyorum o cihaza değmez bence. Normal olarak kullansanız daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Normal olarak crack uygulama nasıl yükleyeceğim ki. Telefonda zaten kayıtsız yurt dışı.
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.190 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #4 K4anG dedi: Normal olarak crack uygulama nasıl yükleyeceğim ki. Telefonda zaten kayıtsız yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Anladım yurt dışı ise yapılır da o sürüme ait çıkarttılar mı bilgim yok ben daha önce iOS 16 15'lere yaptığım için bilmiyorum ama çıkaranlarda genellikle paralı çıkartıyorlar dolar bazlı. Artı 0 Eksi
K4anG dedi: Normal olarak crack uygulama nasıl yükleyeceğim ki. Telefonda zaten kayıtsız yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Anladım yurt dışı ise yapılır da o sürüme ait çıkarttılar mı bilgim yok ben daha önce iOS 16 15'lere yaptığım için bilmiyorum ama çıkaranlarda genellikle paralı çıkartıyorlar dolar bazlı.