Selam. 4 5 dakikalik bir sarki klibi gibi mi ik minimal bir cekim yapacagiz. iPhone 11 var elimizde. Sizce 4K 30 veya 24FPS ile cekmek mi daha iyi olur YouTube icin yoksa HD 60 FPS mi? Yardimlarinizi bekliyorum.
Akıcı bir hareket lazımsa HD 60 Fps, akıcılık o kadar önemli değilse 4K 30 FPS daha mantıklı olacaktır. Hareketler "sinematik" olsun isterseniz 4K 24 FPS çekebilirsiniz.
Tavsiyem 3 seçeneği de kullanarak kısa kesitler çekip kıyaslamanız.
Selam. 4 5 dakikalik bir sarki klibi gibi mi ik minimal bir cekim yapacagiz. iPhone 11 var elimizde. Sizce 4K 30 veya 24FPS ile cekmek mi daha iyi olur YouTube icin yoksa HD 60 FPS mi? Yardimlarinizi bekliyorum.
Akıcı bir hareket lazımsa HD 60 FPS, akıcılık o kadar önemli değilse 4K 30 FPS daha mantıklı olacaktır. Hareketler "sinematik" olsun isterseniz 4K 24 FPS çekebilirsiniz.
Tavsiyem 3 seçeneği de kullanarak kısa kesitler çekip kıyaslamanız.
Yanitlariniz icin teşekkür ederim guzel orta fiyatli bir gimball alip Adobe'den filtre koyup sadece ses kaymakarini vb editleyip basit bir çekim düşünüyorum
Tıpkı bu klip gibi tavsiyeleriniz var mı? Nelere dikkat etmeliyim işık acisi vb?