W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 telefonumda Instagram notlar kısmında şarkı paylastım daha sonra baktıgımda notlar kısmının gozukmedigini gordum. Telefonumun surumu iOS 16.3.1. Instagram'ı bayağıdır güncellemiyorum sorun bundan mıdır?
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 telefonumda Instagram notlar kısmında şarkı paylastım daha sonra baktıgımda notlar kısmının gozukmedigini gordum. Telefonumun surumu iOS 16.3.1. Instagram'ı bayağıdır güncellemiyorum sorun bundan mıdır?
LSL Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 679 Çözümler 2 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #2 Instagram'ı güncelle gerekirse sil tekrar kur.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #3 LSL dedi: Instagram'ı güncelle gerekirse sil tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi genelde uygulamaları guncellemem oto guncelleme kapalıdır wp Instagram Twitter olsun son ana kadar guncellemem artık alıskanlık oldu.
LSL dedi: Instagram'ı güncelle gerekirse sil tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi genelde uygulamaları guncellemem oto guncelleme kapalıdır wp Instagram Twitter olsun son ana kadar guncellemem artık alıskanlık oldu.
Yusufir Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 Instagram'da bazen böyle sorunlar yaşanabiliyor. Bende de bir ara hikayelerdeki müzik kısmı kaybolmuş, sonra kendiliğinden düzelmişti.
Instagram'da bazen böyle sorunlar yaşanabiliyor. Bende de bir ara hikayelerdeki müzik kısmı kaybolmuş, sonra kendiliğinden düzelmişti.
W woodyinho_real Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 Yusufir dedi: Instagram'da bazen böyle sorunlar yaşanabiliyor. Bende de bir ara hikayelerdeki müzik kısmı kaybolmuş, sonra kendiliğinden düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Notlara muzık paylastıktan sonra oldu bu olay. Guncelledim mecburen duzeldi hocam.
Yusufir dedi: Instagram'da bazen böyle sorunlar yaşanabiliyor. Bende de bir ara hikayelerdeki müzik kısmı kaybolmuş, sonra kendiliğinden düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Notlara muzık paylastıktan sonra oldu bu olay. Guncelledim mecburen duzeldi hocam.