iPhone 11 iOS 16.5 güncellemesinde pil ömründe değişiklik var mı?

Mzffer998

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 11 kullanıp güncelleyen arkadaşlar var mı? Genel olarak bir sürümün oturması 5. güncelleme sonrası oluyordu. Stabil kasma olmadan ve pil ömründe olumlu yönde değişiklik var mı? Güncelleme yapılmalı mı arkadaşlar? Şu an 16.4.1 (a) sürümünü kullanıyorum. Apple Watch SE sürümüm de 9.4 hafif kasmalar takılmalar oluyor. İki cihazı da güncellemeli miyim ne diyorsunuz? Bir de bende güncelleme boyutu bu kadar gözüküyor. Bazı cihazlarda daha yüksek sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_0263.png
    IMG_0263.png
    98,9 KB · Görüntüleme: 148
iOS 17 de sorunsuz çıkacak gibi durmuyor hep laglı ve sorunlu çıkıyor sürümler. 16.1.2 gayet iyiydi güncellediğime pişman oldum. Pek memnun değilim özellikle Apple Watch sürümün de p yüzden güncelleyecek gibiyim ama daha da kötü olmasından yana şüpheleniyorum.

16.4.1 sürümü bendeki bazı sorunları gidermişti ancak pili çok tüketmeye başladı. Bende merak ediyorum güncelleyen birileri varsa yardımcı olsun lütfen.

iPhone 11 kullanıp güncelleyen arkadaşlar var mı? Genel olarak bir sürümün oturması 5. güncelleme sonrası oluyordu. Stabil kasma olmadan ve pil ömründe olumlu yönde değişiklik var mı? Güncelleme yapılmalı mı arkadaşlar? Şu an 16.4.1 (a) sürümünü kullanıyorum. Apple Watch SE sürümüm de 9.4 hafif kasmalar takılmalar oluyor. İki cihazı da güncellemeli miyim ne diyorsunuz? Bir de bende güncelleme boyutu bu kadar gözüküyor. Bazı cihazlarda daha yüksek sebebi nedir?

Kendim 12 Pro kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım. Akıcılık olarak gayet iyi. 11 kullananların yorumlarınıda okudum. Onlarda gayet memnun. Batarya olayını anlamak için birkaç gün geçmesi lazım.

iOS *.5 sürümleri sorun çıkarmaz. Kendim şuan güncellemedim. Yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum. 16.4.1’de sorunsuz şuan bende.

İki günlük deneyimimi yazıyorum. Akıcılık olarak çok bir fark olmasa da 16.4.1 sürümüne göre akıcılık daha iyi. Ama şarj konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Benim gözlemlediğim şarj daha hızlı tükeniyor. Bugün tüm gün hücresel veriyle kullandım. Ekran görüntüsünü ekliyorum şarj şu an bu seviye de. Ya tam senkron olmadı oturması için bekleyeceğim ya da bu sürüm de batarya performansı önceki sürüme göre kötü diye yorumlayacağım. Pil sağlığım %99.

Dosya Ekleri

• IMG_0286.png
    IMG_0286.png
    138,1 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
Şarj su gibi gidiyor telefonu kullanmadığım halde ciddi düşüş oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı