iPhone 11 iOS 16 genel bakış

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Denizci
iPhone 11 cihazımın iOS 16 kurulumunu yaptım. Genel olarak güzel olmuş yaratıcılık katmış ana ekran da dünyada nerede olduğumuzu görebilmemiz harika fitnes uygulamasını ana ekrana ve vidget olarak atabiliyoruz pil yüzdesi göster seçeneği iPhone 11'e gelmemiş durumda ve çok çok rahatsız olduğum konu ise pil sağlığım 100'den 99'a 5 ay sürede düştü. Güncelleme sonrası pat 98 olmuş bilerek kasıtlı yapıldı diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme sonrası değerler yeniden hesaplanmış olabilir o yüzden düşüş yaşanmıştır. Kasıtlı yüzde düşürüleceğini sanmıyorum.

Bu arada duvar kağıtlarını koyu modda kullanmayı denediğinizde başarılı bir şekilde koyu renk tonlarına dönüyor mu? Ben sarı mavi tonlarındaki koleksiyonlar duvar kağıdını kullanıyorum fakat koyu modu aktif etmeme rağmen değişen bir şey olmuyor. Sanırım bende bug oldu.

Şu an böyle kullanıyorum hocam.

Bendede iPhone 11 var pil yüzdesi seçeneği bende de yok. Ayrıca Çeviri uygulamasında indirilen dil seçeneklerinde Türkçe yok. iPhone 13 kullanan arkadaşımda var ve muhtemelen iPhone 11'lere o özellik de gelmedi. Sizde olup olmadığını kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim.

Bende de iPhone 11 var ve fotoğraflarda yinelenenler yok Türkçe çeviri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…