O Oner4343 Yoctopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #11 Görkem Say dedi: Pil tarafinda hiçbir fark yasamadim. Genişletmek için tıkla... Geçmeli miyim hocam merakımdan soruyorum
Görkem Say dedi: Pil tarafinda hiçbir fark yasamadim. Genişletmek için tıkla... Geçmeli miyim hocam merakımdan soruyorum
Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.968 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Kasım 2023 #12 Oner4343 dedi: Geçmeli miyim hocam merakımdan soruyorum Genişletmek için tıkla... Ben ne performans ne de pil tarafinda bir sey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis.
Oner4343 dedi: Geçmeli miyim hocam merakımdan soruyorum Genişletmek için tıkla... Ben ne performans ne de pil tarafinda bir sey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis.
O Oner4343 Yoctopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #13 Görkem Say dedi: Ben ne performans ne de pil tarafinda bir şey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam görüşünüz için teşekkür ederim.
Görkem Say dedi: Ben ne performans ne de pil tarafinda bir şey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam görüşünüz için teşekkür ederim.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.231 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #14 Görkem Say dedi: Ben ne performans ne de pil tarafinda bir sey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis. Genişletmek için tıkla... XS MAX var ben de. Geçsem mi bilmiyorum ya,kararsız kaldım ben de. Telefoncu geçme sorunlu dedi. Emin olamadım
Görkem Say dedi: Ben ne performans ne de pil tarafinda bir sey fark etmedim telefon gayet iyi sekilde devam ediyor. Karar size kalmis. Genişletmek için tıkla... XS MAX var ben de. Geçsem mi bilmiyorum ya,kararsız kaldım ben de. Telefoncu geçme sorunlu dedi. Emin olamadım
Görkem Say Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 9.968 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Kasım 2023 #15 Onur Kaan Arslan dedi: XS MAX var ben de. Geçsem mi bilmiyorum ya,kararsız kaldım ben de. Telefoncu geçme sorunlu dedi. Emin olamadım Genişletmek için tıkla... Ben de iOS 17 cikar cikmaz gecmedim zaten bekledim o yuzden ilk surum sorunluysa bile su an bir sey yok.
Onur Kaan Arslan dedi: XS MAX var ben de. Geçsem mi bilmiyorum ya,kararsız kaldım ben de. Telefoncu geçme sorunlu dedi. Emin olamadım Genişletmek için tıkla... Ben de iOS 17 cikar cikmaz gecmedim zaten bekledim o yuzden ilk surum sorunluysa bile su an bir sey yok.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.231 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #16 Görkem Say dedi: Ben de iOS 17 cikar cikmaz gecmedim zaten bekledim o yuzden ilk surum sorunluysa bile su an bir sey yok. Genişletmek için tıkla... Geçeyim o zaman ben de
Görkem Say dedi: Ben de iOS 17 cikar cikmaz gecmedim zaten bekledim o yuzden ilk surum sorunluysa bile su an bir sey yok. Genişletmek için tıkla... Geçeyim o zaman ben de
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.251 Çözümler 7 8 Kasım 2023 #17 17.1 ile eski IPhone'lerin pil performansı arttı ortalama 1.2 saat daha uzun süre alıyorum.
O Oner4343 Yoctopat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #18 rhylla dedi: 17.1 ile eski IPhone'lerin pil performansı arttı ortalama 1.2 saat daha uzun süre alıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 17 yüklemeden önce hangi sürümündeydin hocam.
rhylla dedi: 17.1 ile eski IPhone'lerin pil performansı arttı ortalama 1.2 saat daha uzun süre alıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS 17 yüklemeden önce hangi sürümündeydin hocam.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.231 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #19 Yalnız baya hızlandı ben de. Şimdi güncelledim
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.251 Çözümler 7 8 Kasım 2023 #20 Oner4343 dedi: iOS 17 yüklemeden önce hangi sürümündeydin hocam. Genişletmek için tıkla... 17.0.3 teydim hocam, iOS 17'nin nihai sürümü olmuş 17.1 güncelleyin derim.
Oner4343 dedi: iOS 17 yüklemeden önce hangi sürümündeydin hocam. Genişletmek için tıkla... 17.0.3 teydim hocam, iOS 17'nin nihai sürümü olmuş 17.1 güncelleyin derim.